Rafael Nadal var helt utslitt etter å vunnet sin kamp i tredje runde mot David Nalbandian i US Open.

En time etter å ha slått Nalbandian 7-5, 6-1, 7-5 i en kamp som varte i 2 timer og 39 minutter, var Nadal til stede på pressekonferansen.

Etter å ha svart på noen spørsmål fra spanske journalister, begynte verdenstoeren å lene seg tilbake i stolen med noen grimaser i ansiktet. Dette holdt på i omtrent to minutter, før han var nødt til å sette seg på gulvet. Han tok seg til beinet, ba om vann og satt på gulvet i flere minutter der han mottok behandling.

- Jeg fikk krampe i beinet. Det er alt. Ikke noen flere spørsmål. Jeg har snakket i en halvtime. Jeg fikk krampe både bak og foran. Det var derfor det var så vondt, uttalte Nadal da smertene hadde gitt seg.

- Det var bare uheldig at det skjedde offentlig. Det var veldig varmt, jeg løp mye og du svetter mye i disse forholdene, la spanjolen til, ifølge The Guardian.

Under kan du se video av seansen.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Måtte jobbe
I tredjerundekampen mot David Nalbandian måtte Nadal ut «tie breaks» i første og siste sett for å sikre seieren. I det andre settet var Nadal overlegen og vant 6-1, på bare 29 minutter.

- Han er en kjempegod spiller. Jeg er glad for å se han tilbake på banen etter skaden hans, sier Nadal om motstander Nalbandian.

- Nøkkelen var det første settet, da jeg kom tilbake fra 4-5 da han servet for å vinne settet, forklarer spanjolen.

Nadal møter Gilles Müller fra Luxembourg i fjerde runde.

HTML EMBED

Murray også videre
Det britiske håpet, Andy Murray, tok seg også videre til fjerde runde på søndag.

Han vant komfortabelt 6-1, 6-4, 6-2 over Feliciano Lopez.

- Jeg spilte god tennis i den første kampen. Den andre kampen var dårlig, men i dag gjorde jeg det bra igjen, forteller Murray, ifølge BBC.

- Men så mye kan forandre seg i løpet av noen dager, og du må bare sørge for at du er fokusert på den neste kampen, legger skotten til.