RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: youtube.com (youtube.com)

Her kopierer han pappa Rivaldo

Når faren din er en av tidenes beste fotballspillere, har du mye å leve opp til. Se video.

Det er ikke utenkelig at Rivaldinho kommer til å innfri forventningene, i alle fall ikke når man ser hva han for tiden gjør for Mogi Mirims juniorlag i Brasil.

Nylig scoret han hat trick mot Itapirense. Nå har han vartet opp med en perlen som bringer tankene tilbake til selveste Rivaldo.

Videoen under viser både målet til Rivaldinho og originalversjonen signert hans far.

Rivaldo er faktisk fortsatt aktiv som fotballspiller. 40-åringen tjener til livets opphold i klubben Kabuscorp i Angola. Tidligere har han også selv spilt for Mogi Mirim, men han er nok mest kjent for periodene i Barcelona og AC Milan.

Tidligere har han også spilt for Corinthians, Palmeiras, Deportivo La Coruna, Cruzeiro, Olympiakos, AEK Aten, Bunyodkor og Sao Paulo.

Den elegante midtbanespilleren scoret 34 mål på 74 landskamper for Brasil og ble verdensmester i 2002. Han har også vunnet Champions League, Copa America og Confederations Cup, i tillegg til seriemesterskapene i Brasil, Spania, Hellas og Usbekistan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere