LOS ANGELES LAKERS - NEW ORLEANS PELICANS 125-119:

LOS ANGELES (Nettavisen): Et av de største samtaleemnene i amerikansk idrett den siste tiden har vært Los Angeles Lakers' jakt på Anthony Davis.

Da Davis signaliserte at han ønsket å forlate New Orleans Pelicans, lå halve NBA langflate etter 25-åringen, som allerede har rukket å bli tatt ut på NBAs All-Star-lag seks ganger.

Los Angeles Lakers var blant dem som strakk seg lengst i håp om å kunne gjøre Davis til lagkamerat med superstjernen LeBron James (34). Hele seks spillere skal Lakers ha vært villige til å gi til Pelicans i bytte mot Davis, men New Orleans-laget sa nei.

Lakers har slitt med formen i det siste og flere har spekulert i at jakten på Davis har vært en av årsakene.

LeBron James skal ha vært en sterk pådriver for å få Davis til Lakers, og 34-åringen har i det siste også i intervjuer gitt uttrykk for at han krever mer av lagkameratene sine.

Klar beskjed fra fansen

Natt til torsdag norsk tid kom New Orleans Pelicans til Los Angeles, og Anthony Davis møtte Lakers for første gang siden overgangen «hele» USA snakket om gikk i vasken.

Selv om overgangsfristen har passert for denne gang, kan Davis fortsatt ende hos Lakers i sommer. Og da bortelaget ble introdusert, var det ingen tvil om hva Lakers-fansen mente om en eventuell overgang.

De jublet nemlig høyt da Anthony Davis navn ble ropt opp, og sørget for at 25-åringen er klar over at han er hjertelig velkommen til Los Angeles.

Etterlengtet seier

Med stjerner som David Beckham, Halsey og Adam Sandler på tribunen, var det Lakers og LeBron James som gikk seirende ut av oppgjøret.

Lakers ledet med seks poeng halvveis ut i kampen, men midtveis i tredje periode hadde Pelicans snudd kampen og ledet plutselig med fem poeng.

Da tok Lakers timeout, og det fungerte. Hjemmelaget kom ut i et forrykende tempo og snudde til å lede kampen med sju poeng, blant annet etter tre knallharde dunker.

Før siste periode ledet Lakers med tre poeng. Det holdt seg jevnt kampen ut, men til slutt var det hjemmelaget som trakk det lengste strået.

I avslutningsminuttene viste LeBron James hvorfor han av flere trekkes fram i diskusjonen som tidenes beste. Veteranen hadde flere sterke offensive og defensive bidrag, og til slutt vant Lakers 125-119.

Seieren var svært kjærkommen for Lakers, som kjemper en hard kamp om å nå sluttspillet.

- Det kommer til å bli en lang og tøff utfordring for oss, så vi er bare nødt til å holde oss positive, sa James til pressen i garderoben etter kampen.