Gå til sidens hovedinnhold

Her scorer Gerrard - for West Ham

Men et annet selvmål reddet Liverpool-kapteinen.

WEST HAM - LIVERPOOL 2-3:

Liverpool-kaptein Steven Gerrard kunne blitt den store syndebukken da han headet inn et selvmål i slutten av den første omgangen, til stillingen 2-1 for hjemmelaget.

Et mål av Joe Cole og et selvmål av James Collins i det siste kvarteret og sørget imidlertid for at gjestene kunne ta med seg alle tre poengene hjem til Liverpool.

- Spillerne var fantastiske
Liverpool-manager Brendan Rodgers var stolt over spillerne og mente at de tok en fortjent seier.

Se videointervju med Rodgers under.

(Artikkelen fortsetter under videoavspilleren)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('w25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'n5uvgix7brm1gy5f8r2guspb', 468, 464, 'perfw25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg-n5uvgix7brm1gy5f8r2guspb', 'eplayer14');

Liverpool åpnet best
Det var gjestene fra Liverpool som startet kampen best på Upton Park søndag kveld og de tok en fortjent ledelse etter elleve minutter spill.

Glen Johnson mottok ballen fra Steven Gerrard ute på høyresiden. Backen dro seg innover i banen og bestemte seg for å skyte da det ikke åpnet seg noen passningsalternativer.

Liverpool-spilleren banket til med vrista og ballen suste inn i det lengste hjørnet.

Gjestene fortsatte å presse på etter scoringen og kunne fort økt ledelsen. I steden var det vertene som kom voldsomt tilbake.

Straffescoring
Kampen var 36 minutter gammel da Guy Demel testet skuddfoten fra 18 meter. Ballen traff hånden til en utrusende Joe Allan, dermed pekte dommer Lee Probert på straffemerket.

Straffesparket var omdiskutert, men hånden til Allan var ute fra kroppen.

Mark Noble satte straffesparket i mål, med et skudd nede til venstre hjørnet for seg selv. Liverpool-målvakt Pepe Reina var etter ballen, men klarte ikke å få fingrene på den.

Selvmål
Like før pause fikk hjemmelaget frispark. Frisparket ble tatt kort til Matthew Jarvis ute på kanten, som fikk lagt inn i feltet.

Det ble en hodeduell i Liverpool-feltet som Steven Gerrard vant, men uheldigvis for Liverpool-kapteinen sendte han ballen i eget mål, helt nede ved stolperoten.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Reddet kapteinen
Liverpool har ikke scoret mye mål mot slutten av sine kamper, men mot West Ham endret de på den statistikken med to scoringer i det siste kvarteret.

Tidligere West Ham-spiller Joe Cole utlignet i det 76. minutt da han banket ballen inn i det lengste hjørnet.

Like etter var det duket for nok et selvmål på Upton Park. Henderson slo inn ved første stolpe, der både Jonjo Shelvey og James Collins kom skliende inn i en duell. Ballen traff beinet til Collins og gikk i en bue over målvakten og i mål.

Dermed tok Liverpool en ny ligaseier og tre nye poeng.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot