*Nettavisen* Sport.

Her scorer Zlatan sitt 100. mål i Serie A

Foto: AFP&/Scanpix

Svensken nådde milepæl da Milan klatret til andreplass på tabellen.

MILAN - CHIEVO 4-0:

Zlatan Ibrahimovic har en stor stjerne i Italia. Svensken har vært innom Juventus, Inter og AC Milan og har banket inn mål i alle klubbene.

På søndag nådde svensken en ny milepæl. Mot Chievo satte svensken inn sitt 100. mål i Serie A, da Milan tok en enkel seier.

Scoringen var av det vakre slaget. Zlatan fikk ballen på utsiden av sekstenmeteren og avsluttet perfekt. Mot slutten av omgangen scoret Zlatan igjen, før han ble byttet ut i det 68. minutt.

Pangstart
Milan gikk ut i et forrykende tempo, og allerede i det første minutt satte Zlatan Ibrahimovic ballen i tverrliggeren. Det skulle likevel bare ta åtte minutter før Milan var i ledelsen.

Chievo klarte ikke å klarer ballen etter en corner, og ballen falt til midtstopper Thiago Silva. Fra kanten av sekstenmeteren plasserte brasilianeren ballen nede i det venstre hjørnet.

Etter 16 minutter doblet Zlatan Ibrahimovic Milans ledelse på en nydelig måte. Svensken fikk ballen på like utenfor straffefeltet, vendte opp og skjøt ballen pent over Stefano Sorrentino i Chievo-målet.

Det var altså Zlatan Ibrahimovics 100. mål i Serie A.

Avgjort til pause
Etter at en drøy halvtime var spilt, var kampen i realiteten avgjort. Alberto Aquilani skjøt mot mål etter en corner. Ballen traff en Chievo-spiller, før den havnet hos Alexandre Pato, som økte til 3-0.

Og like før pause, scoret Zlatan sitt 101. mål i Serie A. Milan fikk straffe, og den banket Zlatan i mål.

Med 4-0 til pause, måtte andreomgangen bli et antiklimaks, noe den også ble.

Chievo var med med i kampen, men Milan hadde full kontroll, og tok enkelt sin 7. seier i Serie A denne sesongen. Dermed ligger de regjerende mesterne på andreplass, ett poeng bak Juventus.

Øvrige resultater i Serie A i helgen:
Lecce - Catania 0-1
Novara - Parma 2-1
Atalanta - Napoli 1.1
Lazio - Juventus 0-1
Cagliari - Bologna 1-1
Cesena - Genoa 2-0
Palermo - Fiorentina 2-0
Siena - Inter 0-1

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag