RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her ser du alle overgangene

Foto: Glyn Kirk (Scanpix/AFP)
Sist oppdatert:
Overgangsvinduet i Premier League stengte mandag. Sjekk siste nytt!

Det ble en langt roligere innspurt i 2010 enn tilfellet var i både 2008 og 2009, hvor det i snitt ble kjøpt spillere for 160 millioner pund.

Det overrasker ikke den tidligere Tottenham-spilleren Paul Miller, som nå spesialiserer seg på fotballøkonomi.

- Årsaken til at det ble handlet for det laveste beløpet i moderne overgangsvindu-tid, er at alle bankene har redusert klubbenes kreditt i stedet for å utvide dem, sier Miller til Reuters.

- Mens klubbene i Premier League for to eller tre år siden kunne få 40 eller 50 millioner pund i kreditt, blir dette nå uglesett. Bankene vil ikke tillate det og klubbene har rett og slett ikke penger til å kjøpe, konstaterer Miller.

Noen kjøp ble det likevel, selv om mesteparten av overgangene kom i form av lån.

Innspill? Delta i diskusjonen ved å legge ut Twitter-meldinger med #NAPL til slutt

Her finner du alle Premier League-overgangene!

21.17: Nå er det klart at Robbie Keane leies ut fra Tottenham til Celtic for resten av denne sesongen.

20.39: Vi stenger overgangsvinduet for denne gang. Eventuelle overganger som kommer utenfor England i kveld, blir likevel lagt inn her. Robbie Keane kan for eksempel fortsatt ende opp i Celtic, ettersom Skottlands overgangsvindu stenger midnatt lokal tid.

19.39: McDonald Mariga er solgt. Ikke til Manchester City, men til Inter. Overgangen bekreftes av milanoklubben og er mer komplisert enn de fleste andre overganger. Parma beholder nemlig en eierandel i 22-åringen fra Kenya. I tillegg får Parma ikke bare beholde Jonathan Ludovic Biabiany, men også en eierandel i spissen, som har vært på lån i klubben en stund allerede. I tillegg går Luis Antonio Jimenez til Parma fra Inter etter at hans utlån i West Ham er over. Hang dere med?

19.26: Marca har snudd - nå er meldingen at Fernando Gago ikke selges fra Real Madrid til Manchester City fordi Citys eier ikke ga grønt lys før overgangsvinduet stengte.

19.16: Hvis noen lurer på hvorfor det er blitt få oppdateringer her den siste halvtimen, skyldes det disse to sakene:

- Har et fantastisk potensial

- Robbie Keane er for god

19.13: West Ham leier spissen Mido fra Middlesbrough ut sesongen. Dagens andre spissforsterkning for Hammers.

19.10:Stoke bekrefter at keeperen Asmir Begovic er kjøpt fra Portsmouth for 3,25 millioner pund.

19.08: BBC melder at overgangene fra Vasilis Torosidis fra Olympiakos til Liverpool og Asmir Begovic fra Portsmouth til Stoke City skal være fullførte.

18.43: Blackburn har solgt Keith Treacey til Preston North End.

18.37: Her er et kjøp med litt schwung over: Manchester City har kjøpt vingen Adam Johnson fra Middlesbrough for en ukjent sum. Johnson får draktnummer 11 og går rett inn i troppen til kampen mot Hull kommende helg.

18.31: Asmir Begovic, Portsmouth-keeperen, skal være klar for Stoke. Arsenal melder at utlånet av den 19-årige keeperen Wojciech Szczesny til Brentford er forlenget ut sesongen.

18.27: Birmingham har løst Damien Johnson fra kontrakten, og midtbanespilleren har skrevet under for Plymouth.

18.17: Sunderland bekrefter at David Healy er leid ut til Ipswich. Stoke har leid ut Michael Tonge til Derby.

18.15: Robbie Keane skal være i samtaler med Celtic, som jo har en tid på seg fram til midnatt lokal tid på å kjøpe enn de engelske klubbene.

18.06: Marca melder at Fernando Gago er solgt til Manchester City for 16 millioner euro. Dagens soleklart største overgang, hvis dette stemmer.

18.06:Alan Hutton er klar for Sunderland. Backen kommer fra Tottenham Hotspur på lån ut sesongen.

18.00: Nå må alle klubbene i Premier League være ferdig med kjøpene. Overgangsvinduet er stengt. Det tar som regel tid før overgangene blir offentliggjort, så vi skal holde dere oppdatert en god stund til!

17.59: BBC Newcastle melder at James Beattie gjennomgår en medisinsk test hos Sunderland. Det er vel i seneste laget? Vi får tro at man har kommet lenger i prosessen.

17.54: Mange håper vel at vi skal skrive om Liverpool her nå, og det skal vi. Klubben har forlenget utlånet av Nathan Eccleston til Huddersfield. Nå blir spissen der ut sesongen. Gjesp!

17.52: Det ryktes at Mido har skrevet under på en låneavtale med West Ham. Holder det ikke med Benni McCarthy, Carlton Cole, Guille Franco, Freddie Sears og Frank Nouble for Gianfranco Zola?

17.50: Sjakhtar Donetsk har lånt ut sin bolivianske spiss Marcelo Moreno Martins til Wigan. Avtalen gjelder ut sesongen.

17.47: Martin Jørgensen har forlatt Fiorentina og reist hjem til Danmark. Neste klubb: AGF Aarhus. I tillegg har Werder Bremen leid ut Jurica Vranjes til tyrkiske Genclerbirligi ut sesongen.

17.43:Chelsea skal ha meldt sin interesse for Asmir Begovic i Portsmouth. Rekker londonklubben å kjøpe keeperen før vinduet stenger?

17.39: Sheffield United bekrefter at klubben låner Toni Kallio fra Fulham ut sesongen.

17.33: Det har vært mistenkelig stille rundt Ryan Babel i dag, har det ikke? Kan det skyldes at Liverpool-manager Rafael Benitez har bestemt seg for å begynne å bruke den talentfulle nederlenderen?

17.31: Mens det ryktes at Inter er i ferd med å sikre seg Parmas McDonald Mariga, som var en arbeidstillatelse unna kontrakt med Manchester City, skal Sunderland jobbe for å få på plass Alan Hutton fra Tottenham før vinduet stenger om en halvtimes tid.

17.25:Hulls midtbanespiller Peter Halmosi har gått tilbake til ungarske Szombathelyi Haladas, på lån ut sesongen. Og ja, det klubbnavnet ble klippet ut og limt inn, ikke skrevet.

17.14: Sunderland låner ut Daryl Murphy til Ipswich ut sesongen. Ifølge BBC går David Healy fra samme klubb til samme klubb på samme betingelse, altså lån.

17.01: Denne var bare altfor god til å ignorere: En av våre favorittlesere melder at Jan Tommy Haugli forlater adeccoligalaget Alta og trolig signerer for nabo og lillebror Bossekop i 3. divisjon. Kontrakten med Bossekop lover Haugli gratis brus og vafler etter hver hjemmekamp, melder leseren. Kjedelig overgangsvindu? Ikke med lesere som dere!

Denne norske overgangen er litt større.

17.00: Bare én time igjen til vinduet stenger i England. På tide at Arsenal dukker opp med en ny spiss!

16.58: Det er mulig vi har meldt dette allerede, men for sikkerhets skyld: Fulham annonserer på sin nettside at kjøpet av unggutten Christopher Buchtmann (17) fra Liverpool er klubbens siste i dette vinduet. Tyskeren koster bare 100.000 pund og kan spille både back og ving.

16.54: Tyrkeren Arda Turan, som spiller for Galatasaray, har blitt koblet til Liverpool flere ganger. Nå ryktes det at han er på vei til merseysideklubben.

16.50: Denne er interessant. BBC-journalisten Simon Austin har intervjuet en sportskonsulent hos Deloitte, som anslår at Premier League-klubbene så langt i januar-vinduet har brukt rundt 21 millioner pund til sammen. Det ble brukt 170 millioner pund i januar i fjor og 150 millioner i 2008. Nå er januar for så vidt slutt for i år, men vinduet er åpent i en drøy time til.

16.39: Kan noen snart avlyse finanskrisen og skaffe klubbene penger til spillerkjøp? Det skjer jo svært, svært lite her. Ved nærmere ettertanke er vel ikke penger noe problem for Chelsea og Manchester City, ei heller Arsenal.

16.32:Denilson, som via sin agent meldte interesse for norsk fotball, har skrevet under for greske Kavala. Vi snakker gamle «over the top»-Denilson, en gang verdens dyreste spiller, ikke Arsenals Denilson.

16.19: Sunderland skal ha henvendt seg til Portsmouth for å sjekke om David James er tilgjengelig.

16.03: - Neppe noen flere som går fra Tippeligaen til utlandet i dette vinduet, sier flere sentrale personer i det norske fotballmiljøet som Nettavisen har pratet med.

16.00: Det er nå kun to timer igjen til vinduet stenger i England.

15.57: Det skjer ikke all verden i storklubbene, men Manchester City har i det minste lånt ut backreserven Javan Vidal (20) til Derby County, mens Chelsea har sendt Jack Cork (20) på lån til Burnley. Avtalene gjelder ut sesongen.

15.45: Hull City bekrefter at Daniel Cousin spiller i drakten til greske Larissa i sin neste kamp.

15.42:Liverpool skal være i ferd med å hente inn Vasilis Torosidis fra Olympiakos, meldes det fra Daily Mail. Han skal være en erstatter for langtidsskadde Glen Johnson.

15.35:Middlesbrough skal ifølge Sky Sports ha akseptert et bud fra Manchester CityAdam Johnson. Samtidig skal Exeter ha kjøpt Troy Archibald-Henville fra Tottenham.

15.30: Marek Sapara har blitt presentert som Ankaragücü-spiller på tyrkernes hjemmeside, men fortsatt gjenstår noe papirarbeid før alt er i orden. Flere blir det neppe som forlater Lerkendal:

- Man skal aldri si aldri, men vi har i alle fall ikke fått bud på noen andre spillere, sier sier Erik Hoftun til Nettavisen.

15.24: Han vil spille samme sted, Amantino Mancini, men bytter klubbdrakt: Den anvendelige kantspilleren går på et seksmåneders lån fra Inter til AC Milan.

15.22: Nok en god nyhet for de som er glade i Tippeligaen: - Vi har ikke fått inn noen bud på Christian Bolaños. Han blir værende i Start, sier Svein Mathisen til Nettavisen.

15.11: Det blir ikke noe av overgangen vil alle venter på i dette vinduet heller: Roald Bruun-Hanssen garanterer overfor BA at Erik Huseklepp blir i Bergen.

15.02: Gladnyheter for Pompey-supporterne: Manuel Fernandes (Valencia) er på vei inn, skal man tro portugisiske medier. Mye tyder også på at Roman Pavlutsjenko skal få et ny sjanse på fotballbanen - Birmingham er nå favoritt til å sikre seg Spurs-floppen.

14.52:Burnley har fått David Nugent på lån fra Portsmouth. Pompey ryktes å jobbe med å få tilbake Manuel Fernandes på lån.

14.50: Nettavisen har fått mange tips om at Thomas Holm nærmest skal være klar for Celtic. - Bare tull og tøys, sier våre kontakter i Molde-leiren. - Vi regner heller ikke med at noen andre forsvinner i dag.

14.37: Gamsten blir i Blackburn! - Ingen av mine gutter vil røre på seg i dag, heller ikke Morten Gamst Pedersen, sier Rune Hauge til Nettavisen.

14.33: BBC melder at Manchester City har mislykkes i forsøket med å skaffe McDonald Mariga en arbeidstillatelse. Han blir dermed værende i Parma.

14.23:Vålerenga-supporterne kan pustet lettet ut - for denne gang: «Moa-saken er død», svarer agent Stig Lillejord på spørsmål om det kan bli noen overgang i siste minutt for VIF-spissen.

14.18: Nå tar det seg opp her: Benni McCarthy har endelig forlatt Blackburn. Ifølge Sky Sports har han gått til West Ham for en ukjent sum. Sørafrikaneren har signert en ettårskontrakt.

14.14: Fulham har sikret seg Nicky Shorey på lån fra Aston Villa ut sesongen.

14.13: Hannover låner spissen Arouna Kone fra Sevilla.

14.08: Hold dere fast! En gigantovergang er klar. To, faktisk. Og egentlig ikke så veldig store. Ganske små, faktisk. Rochdale har sikret seg spissen Temitope Obadeyi fra Bolton og keeperen Frank Fielding fra Blackburn på lån ut sesongen.

14.05: Det er for øvrig tre timer og 55 minutter igjen til overgangsvinduet stenger i Storbritannia.

14.03:Tottenham leier ut backen Kyle Naughton til Middlesbrough.

13.59: Inter skal visstnok være i ferd med å sende brasilianske Mancini til byrivalen AC Milan.

13.56: Aston Villa kobles også til Michael Owen. Usikker på hvor troverdige disse Owen-ryktene er, men én leser har et godt poeng: Han tenker på seg selv og sjansene til VM-spill er neppe så store om han blir sittende på Manchester Uniteds innbytterbenk.

13.49: Bekreftet: Nyron Nosworthy lånes ut til Sheffield United fra Sunderland.

13.43: Stephen Hunt skal IKKE til Wolves, i alle fall ikke så tidlig på dagen. Hull har sagt nei takk til et bud på fem millioner pund for midtbanespilleren. Siste ord er neppe sagt.

13.37: Ny Nevland-konkurrent? Fulham skal ha lagt inn bud på James Beattie. Ryktene om at Stoke-spissen skal forlange en egen julebordsklausul er ikke bekreftet.

13.30: Det er bare å beklage at jeg ikke rekker å besvare alle e-postene som tikker inn. Det blir rett og slett for mye! Men fortsett med å sende inn tips og meninger!

13.29: Sky Sports skal nettopp ha vist tv-bilder av den brasilianske spissen Ilan hos West Ham. Ilan avsluttet nylig kontrakten med St. Etienne, skriver tv-kanalen på sitt nettsted. Ellers er Edson Braafheid hentet fra Bayern München til Celtic.

13.25: Arsenal burde kjøpe i løpet av de neste timene. Søndagens kamp mot Manchester United viste vel tydelig at klubben savner en spiss av Adebayor-typen. Likevel ser det stille ut på Arsenal-fronten. En spiss som londonklubben visstnok skal følge interessert med på, er Loic Remy i Nice. Ifølge Daily Mail vil Rennes by 13 millioner pund for spissen, mens Lyon kanskje kommer halsende etter.

13.20:Mateja Kezman skal visstnok være av interesse for West Ham og Portsmouth, ifølge Sky Sports. Manchester City venter ifølge Parma kun på at papirene skal gå i orden før overgangen til Mcdonald Mariga er fullført.

13.16: Denne er bekreftet fra offisielt hold: Birmingham låner ut Marcus Bent til Queens Park Rangers ut sesongen.

13.13: Fredagsvik ba om innspill på Stefano Okaka Chuka. Twitterbrukeren @stjerna85 omtaler Okaka som en spiss som er teknisk begavet, rask, og fysisk sterk og som vil tilføre Premier League mye. Du kan også kommentere ved å avslutte twittermeldingen din med #NAPL.

13.09: Det sirkulerer visstnok mange rykter om Michael Owen på nettet nå. Mange av dem handler om en mulig overgang til Liverpool eller Everton. Morsomme tanker, men vi skal huske på at Rafael Benitez takket nei til ham i sommer, da Sir Alex Ferguson takket ja. Everton er nok mer sannsynlig enn Liverpool.

13.03: Ok, da er jeg (Roy Kvatningen) på plass. Trenger nok to-tre minutter på å sette meg inn i hva som har skjedd så langt. Det første jeg gjør, er i alle fall å åpne for at hele faktaboksen blir synlig.

12.56: Da takker jeg for meg, idet Roy Kvatningen lar seg synke ned i stresslessen i Nettavisens redaksjonslokale. Dere får tak i Roy via rk@nettavisen.no eller via twitter: @vindaci - tusen takk for følget og lykke til utover kvelden!

12.53: Transferkupp av Gordon Strachan? Sportinglife melder at Shunsuke Nakamura kan være på vei fra Espanyol til Middlesbrough.

12.47: Dette har dere sikkert sett andre steder, men Edmilson har gått på lån fra Palmeiras til Real Zaragoza.

12.42: Via kommentarfeltet skriver «Rubinho» følgende om Stefano Okaka Chuka: «En storvokst spiss. Minner litt om Adebayor - på alle måter. Sterk på hodet».

12.39: Ser at ikke alle har fått med seg at man på Benficas hjemmeside kan offentliggjøre ALLEs (jf. Benjamin Hagen) overgang til klubben. Det er altså en gimmick for fansen. VG Nett gikk blant annet fem på denne tjenesten i forrige uke: Les mer her!

12.35: Noen som har god oversikt på Stefano Okaka Chuka?

12.30: Fulham har bekreftet lånet av Stefano Okaka Chuka på sine hjemmesider. Jeg gleder meg til å høre Craven Cottage-fansens sanger om denne karen - og oppdaterer samtidig Nettavisens oversikt over alle Premier League-overgangene!

12.20: Manchester City har sendt Javan Vidal på utlån til Derby County, melder klubben på sine hjemmesider.

12.12: Hva skjedde egentlig med Marco Ruben? Var det ikke snakk om at den avtalen kollapset? Debatter via kommentarfeltet nederst, mail eller avslutt ditt innspill på twitter med #NAPL

12.10: Ole Aasheim kaster seg ut i Premier League-debatten via twitter. Her skriver han om Victor Moses: «Syns det er spenstig av Wigan å hente enda en spiss i tillegg til Marco Rubén som er en knallspiss!».

11.55: Sky Sports melder at Wolverhampton har klasket et «take-it-or-leave-it-tilbud» til Hull City vedrørende Stephen Hunt. Det siste budet pålyder 5 millioner pund. Kriserammede Hull City har tidligere avslått bud på både 3,5 og 4 millioner pund.

11.50: Wigan Athletic har nettopp bekreftet på sin hjemmeside at de har signert Crystal Palace-spissen Victor Moses. Hva tror dere om Moses-signeringen? Debatter via kommentarfeltet nederst, mail eller avslutt ditt innspill på twitter med #NAPL

11.46: Corriere dello Sport skriver at Milan og Inter diskuterer en bytthandel som involverer Marek Jankulovski og Alessandro Mancini.

11.22: Både Klaas-Jan Huntelaar og Mathieu Flamini har uttalt at de blir værende i Milan. En rekke Premier League-klubber har siklet på førstnevnte, mens Flamini har vært sterkt linket til Manchester City.

11.20: Sky Sports News melder at Tottenham har budt 2 millioner pund for Watford-keeper Scott Loach.

11.12:Stefano Okaka Chuka leies ut fra Roma til Fulham, melder tyske kicker.de.

10.59: Celtic har sikret seg Diomansy Kamara (på utlån fra Fulham) og Paul Slane (fra Motherwell). Det bekrefter klubben på egen hjemmeside. Takk for tips, folkens!

10.56:Geremi har forlatt Newcastle til fordel for tyrkiske Ankaragücü. Den samme klubben som nylig hentet Marek Sapara fra Rosenborg.

10.55: Både Rafael Benitez og David Gill (direktør i Manchester United) har uttalt at det finnes midler i deres respektive klubber, men at det trolig ikke blir signert noen nye spillere på tampen av overgangsvinduet.

10.50: Harry Redknapp har gladelig latt seg intervjue av Sky Sports News. Han kan forteller at Alan Hutton trolig går til Sunderland, at Kyle Naughton går på utlån til Middlesbrough og at Tottenham vil intensivere jakten på en reservekeeper, etter at Asmir Begovic-handelen kollapset.

10.47: Mido er på vei til West Ham på lån.

10.42: Henry Winter - journalist i Daily Telegraph - via Twitter: Hvorfor er ikke Wenger etter Begovic? Han har 30 millioner pund å bruke på én spiller. En tidel ville gitt ham Portsmouths glimrende keeper, bedre enn Almunia. Winter er verdt å legge til: @henrywinter

10.40: Vi tar nok et rykte fra Skottland: Rangers forsøkte visstnok å hente Ricardo Quaresma på lån, men fikk nei fra Inter.

10.30: Dårlig stilt på KC Stadium om dagen. Prekær økonomi og sportslig motbør. Følgende spillere kan være på vei bort i løpet av dagen: Kantspiller Peter Halmosi og allsidige Kevin Kilbane. (Daily Mail)

10.20:West Hams plan B, dersom Robbie Keane ikke ankommer: Frederic Piquionne fra Portsmouth eller Daniele Cacia fra Reggina. Det skriver The Times.

10.08: En leser har tipset oss om at Nikolay Mihaylov går til PSV Eindhoven til sommeren. Lokalavisen Liverpool ECHO har også en annen Liverpool-nyhet: Unggutten Christopher Buchtmann har blitt solgt til Fulham for 100 000 pund.

10.03: Vi tar med en snutt om Celtic, ettersom de har vært svært offensive med sjekkheftet i det siste. I Skottland meldes det Edson Braafheid (Bayern München), Diomansy Kamara (Fulham) og Ivan Ramis (Real Mallorca) kan være på vei til klubben.

09.57: Vi har blitt tipset om en nyhet på liverpool.no. Dessverre alle Liverpool-fans: Det er ikke snakk om noen nye spillere. Derimot har reservekeeper Nikolay Mihaylov forlatt klubben. Bulgareren har vært på utlån til FC Twente siden sommeren 2007, og har ikke fått fornyet arbeidstillatelsen sin i England. Vi har ikke fått med oss hvor keeperen har dratt. Vet du noe? Da kan du tipse meg via jarle.fredagsvik@nettavisen.no.

09.52: Tidligere omtalte vi ryktene om Nyron Nosworthy kan være aktuell for et utlån til kriseklubben Portsmouth, nå skal Sheffield United lede an i signeringskøen. Det melder Sky Sports.

09.50: Sky Sports melder at Stefano Okaka er i London for å fullføre en overgang til Fulham.

09.40: Rapporter i Frankrike forteller at Birmingham City ønsker seg Toulouse-vingen Fode Mansare. Tidligere har Wolverhampton blitt koblet til samme spiller. 28-åringen er i første omgang aktuell for et utlån med opsjon på kjøp.

09.35: Daily Mirror skriver at Leeds United ønsker seg Jason Roberts på lån fra Blackburn.

09.30: Sky Sports melder at Sam Allardyce håper å sikre seg enten Benjani (Manchester City) eller Aruna Dindane (Portsmouth) i løpet av dagen. Blackburn har som kjent erklært Benni McCarthy uønsket, og har allerede sikret seg den tyrkiske playmakeren Bastürk på lån fra Stuttgart.

09.20: Harry Redknapp er giret på å la Roman Pavlutsjenko dra: - Dersom avtalen føles riktig for klubben, har jeg ingenting imot å slippe ham, sier Tottenham-manageren til Sky Sports.

09.12: Via BBC har vi plukket opp to nyheter fra franske L'Equipe: Paris St. Germain ønsker seg Anderson fra Manchester United, mens Portsmouth (!) og West Ham kjemper om Mateja Kezman (Paris St. Germain).

09.04: Fiorentina har sikret seg Kerrison fra Barcelona. Det skriver klubben på sin offisielle hjemmeside. Personlige betingelser og legesjekk gjenstår.

08.59: Werder Bremen har hentet lovende Sandro Wagner fra Duisburg. Spissen har signert en avtale som binder ham til Bundesliga-klubben til 2014. På Werder Bremens hjemmeside står det at Dusko Tosic og Kevin Schindler går motsatt vei.

08.53:Wolverhampton ønsker å låne James Vaughan fra Everton. (Daily Mail)

08.51: Mer fra The Sun: Tony Pulis ønsker å hente Jermaine Pennant tilbake til England. Den tidligere Arsenal-, Birmingham-, Liverpool- og Portsmouth-vingen spiller for tiden i spanske Real Zaragoza.

08.50: The Sun skriver også at Nyron Nosworthy er aktuell på utlån fra Sunderland til Portsmouth. Stakkars Pompey trenger nok sårt en back-up på stopperplass etter at Younes Kaboul ble solgt tilbake til Tottenham.

08.45: Som Manchester City-supporter og fotballkonsulent Tor-Kristian Karlsen allerede har avslørt via twitter, er McDonald Maringa på vei fra Parma til Manchester City. The Sun bringer mandag historien om 22 år gamle midtbanespillerens mulige City-eventyr. Hvis vi holder oss til Karlsen som kilde, vil avtale sende både Valerij Bojinov og 10 millioner pund til den italienske klubben.

08.40: Kampen om Aruna Dindane fortsetter. Hittil er han vel koblet til både West Ham og Birmingham, men Daily Mirror skriver at Blackburn har kommet på banen. Wolverhampton skal også være med i sluttheatet.

08.32: Daily Mirror har mer om den påståtte utlånsavtalen som kan sende Robbie Keane til West Ham. Tottenham skal ha krevd 1 million pund for å låne ut iren. Den var (i beste fall) ny!

08.28: Burnley - velkommen til spalten - ønsker å sikre seg Rob Hulse (fra Derby) på lån. Han shopper i det stille Brian Laws...

08.25:Manchester United kommer aldri til å selge Wayne Rooney, slår Daily Star fast. Sir Alex Ferguson skal også ha fått 100 millioner pund til spillerkjøp. Ja, da så!

08.20: Vi koser oss med Premier League-ryktene til Sportinglife: Benjanis overgang fra Manchester City til Sunderland har brutt sammen. Det skriver Daily Star.

08.15: The Times skriver at Victor Moses har skrevet under for Wigan Athletic. Crystal Palace-spissen skal ha skrevet under en tre og et halvt års avtale med Premier League-klubben.

08.12: Daily Mail skriver at Manchester City har økt budet på Adam Johnson til 6 millioner pund. Johnson trakterer venstrekanten på The Riverside i Middlesbrough, om du lurte på det.

08.10: Mer fra Daily Mail: Sunderland og Blackburn kjemper om underskriften til Stoke-angriper James Beattie. Veteranen ønsker seg bort fra Britannia Stadium (kanskje ikke så rart ettersom han fysisk ble angrepet av manager Tony Pulis) og skal være tilgjengelig for rundt 3 millioner pund.

07.59: Daily Mail har sendt oss følgende rapport fra Upton Park: West Ham håper å sikre seg brasilianske Ilan fra St. Etienne i løpet av dagene. Londonerne har også sendt en søknad om å låne Robbie Keane fra Tottenham, i tillegg til at klubben regner med å sikre seg Benni McCarthy fra Blackburn. Sørafrikaneren vil koste i overkant av to millioner pund. Takk, Daily Mail! Nå vet vi mer...

07.48: Skysports.com skriver at Steve Bruce har signert høyrebacken Ahmed Al-Muhammadi for to millioner pund. Egypteren var sentral på laget som vant African Nations Cup ved å beseire Ghana 1-0 i finalen, søndag.

07.45: Stoke City forsøker desperat å sikre seg en ny keeper (er det noe galt med Thomas Sørensen, da?). Først var det David James, deretter Asmir Begovic og nå er det - visstnok - David James, igjen. Daily Mirror har mer om saken!

07.39: The Scottish Sun skriver at Rangers gjorde et forsøk på å sikre seg City-vingen Martin Petrov på lån. Roberto Mancini satte foten ned for utlånet.

07.30:Birmingham og manager Alex McLeish har også en del pund å bruke. Det skyldes klubbeier Carson Yeung og hans giverglede. Både Aruna Dindane (fra Portsmouth) og Roman Pavlutsjenko (Tottenham) skal være på vei, men ettersom de overgangene drar ut - skal McLeish ha vendt oppmerksomheten mot Marc Janko (høyreist spiss fra Red Bull Salzburg). Dette skriver Daily Mail.

07.30: Mer Tottenham og mer Sunderland: Harry Redknapp kan ha svaret på høyrebackproblemet til Steve Bruce. Løsningen er ikke å la den gamle United-forsvareren spille selv, men å signere skotske Alan Hutton.

07.20: Problemet for Pavlutsjenko er at også Robbie Keane har fått kalde føtter etter Gudjohnsen-signeringen. Iren ble søndag koblet til Sunderland for alt fra 9 til 12 millioner pund. I dag skriver Daily Mirror at Tottenham og West Ham er i samtaler om en overgang. More to follow! Garantert.

07.17: Vi fortsetter å bla igjennom dagens rykter. Her er en fra Daily Mirror: Roman Pavlutsjenko ber på sine knær om å få fortalte Tottenham til fordel for Birmingham City. Russerens sjanser til spilletid på White Hart Lane ble ikke akkurat styrket da Harry Redknapp sikret seg Eidur Gudjohnsen før helga.

07.12: Fulham ønsker seg Nicky Shorey fra Aston Villa. Skysports.com understands!

Her finner du søndagens Premier League-rykter! Mandagens «rykter» blir nok dekningen av overgangsvinduet!

07.10: Daily Mirror skriver at Manchester City planlegger å sikre seg Fernando Gago fra Real Madrid i løpet av dagen. Spanjolene krever 20 millioner pund for spilleren.

Kilder: BBC, Sky, Twitter, Goal.com, Newsnow

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere