Gå til sidens hovedinnhold

Her settes forsvarsjakten i gang

Ruud van Nistelrooy kan løse to kriser.

Under søndagens spanske storkamp mellom Real Madrid og Valencia pådro Real Madrids Pepe seg alle fotballspilleres skrekk. I en duell med La Ligas toppscorer David Villa landet brasilportugiseren forkjært og røk et leddbånd.

Hovedstadklubbens stødige midtstopper er dermed ute i seks måneder.

Christoph Metzelder har også vært hyppig ute med skader for de hvitkledte, og dermed er det tynt i rekkene for laget som innehar andreplassen i den spanske toppserien. Det får den hardtsatsende klubben til Florentino Perez til å svette.

Løsning: van Nistelrooy
Real Madrid vil ha en erstatter på plass fortest mulig. Ruud van Nistelrooy kan være nøkkelen til en god løsning, skriver Daily Mail.

Chelsea kommer selv til å slite i januar, når spissene Didier Drogba og Salomon Kalou skal delta i afrikamesterskapet. En byttehandel mellom Real Madrid og Chelsea, hvor van Nistelrooy og Ricardo Carvalho går hver sin vei, skal derfor være aktuell.

President Perez skal være en tilhenger av Carvalho og har visstnok prøvd å hente ham tidligere. 31-åringen var nær en avgang fra Stamford Bridge tidligere i år, etter en skuffende sesong, men har nå blitt førstevalg under Carlo Ancelotti.

- Pepe er uerstattelig
Sportsdirektør Jorge Valdano aviser ikke at klubben ser etter potensielle forsterkninger.

- Vi er glade for at vi har muligheten til å utvide stallen i januar, for å gjøre det mer behagelig for laget, men dette må vi diskutere først. Vi kan ikke avvise det, men først må vi se på markedet, sier Valdano ifølge Daily Mail.

Og legger til:

- Pepe er uerstattelig. Vi vet at vi har en verdensklassespiller i ham og at det ikke finnes noen spiller som ham.

Real Madrid skal dessuten være interessert i den unge Everton-spilleren Jack Rodwell, som også følges av andre storklubber.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken