RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 

Her skremmer de vettet av uskyldige forbipasserende

Sist oppdatert:
- Noe må vi finne på, sier skøytelandslaget

Skøytelandslaget er for tiden i Amerika for de to første verdenscupløpene for sesongen. Forrige helg var laget i Calgary, mens denne helgen har de gått løp i Salt Lake City.

Men i mellom skøyteløpene er det fort for å kjede seg. Så da gikk Håvard Holmefjord Lorentzen, Sverre Lunde Pedersen og Håvard Bøkko ut og skremte noen innfødte.

I videoen har de tre skøyteløperne kledd seg ut med skumle masker og gjemmer seg for forbipassernende. Alt fra voksne til små barn får gjennomgå når skøyteguttene kjeder seg.

– Dette var rundt halloween-tider og vi kom over disse maskene på butikken. Først var planene og skremme de andre på laget, men det var ikke så vellykket. Da gikk vi heller ut og skremte noen tilfeldige forbipasserende. Noe må vi finne på når vi har så mye fritid om kveldene, sier Holmefjord Lorentzen til BA.

Ny rekord
Verdenscupåpningen har vært en suksess for det norske skøytelandslaget. Personlige rekorder på løpende bånd, og natt til søndag gikk Holmefjord Lorentzen inn til ny norsk rekord på 1000 meter. Dermed smadret han den gamle rekorden til Ådne Søndrål som har stått i tolv år.

Den nye rekorden lyder på 1.07,95 og er 20 hundredeler raskere enn den gamle.

Den gamle mesteren var bare glad for at rekorden hans endelig ble slått.

(Saken fortsetter under bildet)

– Gøy
–Det var veldig gøy. Rekorden har stått en stund nå, og det var på tide noen slo den. Jeg er litt overrasket over at den har stått så lenge, sier Søndrål.

Han tror Holmefjord Lorentzen har gitt seg selv gode sjanser til å få en plass til OL i Sotsji.

–Det er viktig for laget å få opp en med mye fart. Det er veldig kjekt for Håvard, sier han.

Les flere saker i Bergensavisen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere