*Nettavisen* Sport.

Her skriver Ogude under for sin nye klubb

Foto: Privat

Nigerianeren forlater Vålerenga.

13.01.14 22:17

Fegor Ogude har skrevet under for to og et halvt år med russiske Amkar Perm og forlater dermed Vålerenga med umiddelbar virkning.

Det bekrefter både nigerianeren selv og hans agent, Shkumbin Cormemeti-Dino, overfor Nettavisen sent mandag kveld.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Privat

- Jeg er med Fegor. Kontrakten er akkurat skrevet under, og alt er i orden. I morgen flyr han til Tyrkia og starter forberedelsene med resten av laget, sier agent Shkumbin Cormemeti-Dino til Nettavisen.

Ogude, som kom til Vålerenga fra Warri Wolves i hjemlandet, ser nå fram til å fortsette karrieren i russisk fotball.

- Jeg er veldig glad for at alt ordnet seg. Jeg har ikke trent med mine nye lagkamerater ennå, men håper å møte dem i morgen, sier Ogude til Nettavisen.

26-åringen legger ikke skjul på at han har en drøm om å representere Nigeria under sommerens VM i Brasil.

- Dette blir en stor utfordring for meg. Jeg skal gjøre mitt beste og håpe at det er godt nok. Drømmen min er å spille i VM - det er alle fotballspilleres drøm. Jeg ser fram til VM og håper å være en del av laget, sier Ogude.

Midtbanespilleren viste lovende takter i starten av sin Vålerenga-karriere, men skadeplager gjorde sitt til at han Ogude ikke ble en like stor suksess som han kunne blitt.

Nå får han altså muligheten til å prøve seg på øverste nivå i den russiske ligaen. Før vårsesongen går i gang, ligger Amkar Perm plassert på en sjuendeplass, med 30 poeng etter 19 spilte kamper.

Første kamp etter vinterpausen er hjemme mot Lokomotiv Moskva 14. mars.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.