RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her slåss VIF-casuals med Kanarifansen

Foto: Sebastian Ramsland
Sist oppdatert:
- Vålerenga har et problem, og det virker ikke som de er villig til å ta tak i det.

Søndag kveld barket to av landets mest tradisjonsrike fotballklubber sammen til hatkamp på Ullevaal stadion.

Men det var ikke bare på banen det ble kamp.

For noen fra Vålerengas casualsgruppering Isko Boys skal ha kommet seg inn på VIP-området på stadion, som lå rett bak Kanarifansen.

Leder og talsperson for Kanarifansen, Morten Galåsen, kunne fortelle til Dagbladet at Vålerenga-tilhengerne gikk til angrep på helt vanlige Lillestrøm-supportere.

- Det var casuals som angrep helt vanlige Lillestrøm-supportere. Vålerenga har et problem, og det virker ikke som de er villig til å ta tak i det. Det er vi skuffet over, sier Galåsen til db.no.

Vålerengas administrerende diriktør, Pål Breen, forteller at klubben nå vil skjerpe sikkerheten ytterligere på risikokamper, samtidig beklaget han det som skjedde overfor de vanlige LSK-tilhengerne.

- Vi jobber aktivt hele veien for å hindre at uønskede episoder oppstår uansett hvilket miljø disse menneskene måtte komme fra. Det var 20 000 mennesker på Ullevaal i går på en høyrisikokamp og ingen ble innbragt av politiet, sier Breen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere