RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Her smeller det

Bergen travpark byr på en sprek lunsj-V5 torsdag og vi værer store penger.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Full fart på travfronten denne torsdagen der vi starter med V4 fra grensebanen Årjäng og forflytter oss til Bergen travpark for å avvikle vårt eget lunsjtrav. Til kvelden er det en meget spennende jackpotomgang i V65-spillet fra Klosterskogen travbane, i tillegg til en sportslig og spillemessig perle av en V64-omgang fra Bergsåker.

Bergen travpark byr på en svært vrien lunsjomgang torsdag og vi velger den bankerfrie varianten, da flere av løpene skal være mulig å komme seg helskinnet gjennom på få hester. Dette gjelder både for V5-4, V5-1 og V5-2 i prioritert rekkefølge.

Innleveringsfrister Bergen
V5 kl 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

To hester er garanti
I V5-4 skiller to hester seg klart ut nå som 10 F.P. Asset er strøket og fremst setter vi årsdebuterende 8 Deep Sea Dream som er en riktig fin hest og også er Rolf Tvedts valg i løpet. Svein Ove Wassberg får tillit bak 12 Zarbaro Boko og det er naturligvis spennende, men spor tolv og full vei trekker litt ned. Vi er rimelig sikre på at en av disse to vinner V5-4.

Fire hester gjør normalt opp
Både i V5-1 og V5-4 er vi rimelig sikre på at tre hester gjør opp. I V5-1 var vi lenge inne på å bankerspille formsterke 11 Sophus K.G. som er den beste hesten. Hesten var svært uheldig med ryggene i sisterunde under V75-løpet på Bergen travpark sist lørdag og kom med full fart over mål. Uten galopp er seierssjansen meget god, og vi bankerspiller på de to minste V5-forslagene. På det største V5-forslaget betaler vi også for formsterke 12 Erdinger, kapable 9 Magnums Sebastian og lunefulle 8 Fjord Oda, mens vi på det største på Eksperten også tar med 1 Unik og 6 Vikar.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Hauge lurer alle
Det lukter tempo i V5-5 og vi synes 12 Skyboy er svært spennende i dette løpet. Tetkandidatene og favorittene har ikke sin styrke i sluttfasen av løpene, men det har Skyboy. Med noenlunde klaff på løpsopplegget er fjerdevalget Skyboy vårt klare førstevalg og i DD-spillet bankerspiller vi den kapable vallaken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere