*Nettavisen* Sport.

Her sto 5000 i kø i natt

Da varehuset åpnet klokken 00:01 i natt sto omtrent 5000 kunder i kø. Foto: G-Max

Norgesrekord for sportsvarehus.

05.10.11 11:45

Med tusenvis av nye G-Max-kunder i kø før åpning, en omsetning på fire millioner kroner, og en jevn strøm av kunder gjennom hele natten, har nye G-Max på Storo hatt en fantastisk åpning i natt.

Da varehuset åpnet klokken 00:01 i natt sto omtrent 5000 kunder i kø, opplyser butikken selv.

- Åpningen har vært en kanonsuksess. Folk har snudd på grunn av den store menneskeansamlingen med lovnad om å komme tilbake før de skal på jobb om morgenen. Dette overgår mine villeste forventninger, sier kjededirektør Henning Eriksen i en melding.

Handlet på 2000 hver
Butikk-kjeden opplyser at kundene holdt ut i timevis for å sikre seg de beste tilbudene på sportsvarer. I løpet av natten har G-Max solgt nesten 13 000 varer, og gjennomsnittskunden har handlet sportsvarer for over 2000 kroner.

- Kundene har prøvd så godt de kan å tømme varehuset for sportsartikler, men vi har vært godt forberedt og fylt på butikken hele natten. Vi lover at alle kunder som kommer til G-Max skal få fantastiske tilbud på sportsvarer, sier Henning Eriksen i meldingen.

Fyrverkeri og musikk
Kundene ble møtt av kø-konferansier Dag Solheim, fyrverkeri, musikk, drikke og dansende ansatte da de kom til G-Max på Storo. De ivrigste kundene sto over 43 timer i kø for å sikre seg de beste tilbudene på blant annet kajakker, sykler og jakker.

Av de nesten 13 000 produktene som er solgt i løpet av natten har kundene blant annet fått med seg:

  • 236 sykler
  • 168 par ski
  • 4432 par sokker
  • 351 soveposer
  • 255 parkdresser

Sportsvarehuset på Storo er 4 000 kvadratmeter blant de største sportsbutikkene i Oslo. Butikken inneholder blant annet løpelaboratorium med sålestøperi, sykkelverksted, skiverksted, skateavdeling med skaterampe og våpen- og friluftsavdeling. Dette er det femte G-Max-varehus som er åpnet i Norge. Tidligere har kjeden åpnet i Stavanger, Ålesund, Kristiansand og Fredrikstad, og det planlegges å åpne ytterligere 20 butikker i løpet av en fire års periode.

Varehusene vil være på mellom 3500 og 5000 kvadratmeter og satser på en omsetning på mellom 75 og 150 millioner kroner per butikk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.