*Nettavisen* Sport.

Her støttes 8-åringen av 5000 supportere

Foto: (Skjermdump/YouTube)

Gitt opp troen på menneskeheten generelt, og idrettssupportere spesielt? Sjekk denne videoen.

13.01.11 19:37

Det skulle være drømmedagen hennes, 8 år gamle Elizabeth Hughes, da hun for første gang skulle synge USAs nasjonalsang foran nesten 5000 tilskuere i hockeymatchen mellom Norfolk Admirals og Connecticut Whales, AHL-klubben der Mats Zuccarello Aasen har spilt mens han har vært vraket fra New York Rangers i høst, sist uke.

Antakeligvis full av spenning og nervøsitet sang 8-åringen nasjonalsangen klokkerent, men halvannet minutt ute i sangen skjedde uhellet: Mikrofonen mistet lyden, og det neste sekundet var preget av fullstendig stillhet i arenaen.

Se videoen nederst i artikkelen.

Det vil si: Fullstendig stillhet var det ikke, ettersom man tydelig kunne høre en kvinne kakle - ikke le, men kakle - høyt, før hun ble hysjet på av andre på tribunen.

Så skjedde det magiske.

Hele arenaen fortsatte nasjonalsangen, mens lille Elizabeth bare kunne synge med i mikrofonen som ikke ga fra seg den minste lyd.

- Den lille jenta mistet ikke fatningen i det hele tatt, og sekundet etter tok publikum initiativet og startet å synge. Til og med spillerne sang, og klappet med køllene på slutten, sier en Admirals-supporter, som sendte klippet inn til Yahoo.

Videoen er nå sett over 100.000 ganger på YouTube, og det spørs hva kvinnen som brøt stillheten med sin hylende latter tenker om sin egen opptreden når hun ser klippet igjen.

8 år gamle Elizabeth er forresten invitert til å opptre på nytt foran en Admirals-match ved en senere anledning denne sesongen.

Her er videoen: (Opptrinnet skjer 1:29 ut i filmen)

HTML EMBED

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.