RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her svinger Justin Bieber kølla

Foto: AP/Scanpix
Popstjernen viste fram hockeytalentet.

17 år gamle Justin Bieber er kanskje mest kjent som ungpikeidol og popsanger, men som god canadier har han også et aldri så lite talent på hockeyisen.

Bieber fikk nylig muligheten til å vise seg fram sammen med noen spillere fra NHL-klubben Toronto Maple Leafs i hjemlandet og sangeren skal ha håndtert kølla med bravur.

Fant nettmaskene
17-åringen skal angivelig ha vært habil både på skøyer og med puck. Bieber skal også ha notert seg for et par mål i duell med keeper Jonas Gustavsson, skriver cbc.ca.

- Jeg gikk selvfølgelig ikke 100 prosent inn for å stoppe skuddene hans. Jeg ville ikke være fyren som stengte buret helt, sier Gustavsson.

- Men han fikk ikke noe gratis heller. Han måtte prestere noe for å få pucken i mål bak meg, fortsetter burvokteren.

Bieber fikk prøve seg på isen sammen med spillere som Gustavsson, Dion Phaneuf, Tyler Bozak, Mike Komisarek og Jake Gardiner. Seansen ble filmet som del av en såkalt «julespesial».

- Jeg måtte innrømme overfor gutta at han faktisk hadde noen gode trekk ute på isen. Han satte et par pucker forbi «Monster», forteller Gardiner om Biebers hockeytalent.

Justin Bieber-fan
Gardiner har måttet tåle en del tyn for at han i forrige uke fortalte at han er fan av Biebers musikk under et intervju på canadisk radio.

21-åringen innrømmer nå at han er enda større fan av popsangeren, etter at han fikk møte 17-åringen ute på isen.

- Han startet opp som en guttunge med en flott stemme, men nå har han utviklet seg til å bli en entertainer. Uansett hvor han drar, ser det ut til at folk elsker ham, sier Gardiner.

Se klipp av Biebers hockeytalent under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere