RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her tar Liverpool-talentet «en Xabi Alonso»

Foto: Skjermdump / Youtube
Fikk drømmetreff mot Manchester City.

MAN CITY U21 - LIVERPOOL U21 0-2:

Spanske Xabi Alonso spilte for Liverpool i perioden 2004 til 2009 og midtbaneeleganten var først og fremst kjent for en sikker pasningsfot.

I ny og ne vartet han imidlertid også opp med noen fine mål, og noen av disse fulltrefferne huskes fortsatt godt på Anfield.

Mot Newcastle i 2006 vartet spanjolen kanskje opp med sitt aller vakreste mål, da han fra egen banehalvdel satte ballen presist i nettet.

Newcastle-keeper Steve Harper kunne ikke gjøre annet enn å snuble etter da kula føk inn bak ham. Liverpool vant for øvrig den kampen 2-0.

Ny prikkskytter
I den samme sesongen scoret Alonso også et lignende mål i FA-cupmøtet med Luton. Igjen traff midtbanemannen blink fra langt hold.

I senere tid har vi sett Luis Suarez gjøre noe lignende, borte mot Norwich, men uruguayaneren var i det minste på motstanderens banehalvdel, da han fyrte løs.

Mandag kveld meldte nok en Liverpool-spiller seg inn i klubben av prikkskyttere fra distanse. Unge Adam Morgan scoret et nydelig mål mot Manchester City.

I møtet mellom de lyseblås U21-lag og de rødes U21-lag satte han inn kampens første mål, men et skudd som ble fyrt av bare et lite stykke inn på Citys banehalvdel.

Ballen fikk fart, og en fin bue, og dalte vakkert ned i målet. City-keeper Ian Lawlor kunne ikke gjøre annet enn å se ballen suse inn bak seg.

Se målet her:

Stort talent
Adam Morgan har lenge blitt sett på som et stort talent i Liverpool, og ble omtalt som den «nye Robbie Fowler», men 19-åringen har fortsatt til gode å få sitt definitive gjennombrudd.

Den unge spissen fikk sin A-lagsdebut for Liverpool sist sesong, i Europa League-møtet Hearts, og står bokført med totalt to kamper for seniorene så langt.

Liverpool, som spilte borte mot Manchester City, vant til slutt 2-0 i oppgjøret. Cameron Branagan satte inn gjestens andre mål i det 70. minutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere