RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her vinner Buffon stjerneduellen

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Reddet Francesco Tottis straffe og sikret ett poeng for Juventus.

ROMA - JUVENTUS 1-1:

Det har vært noen tunge år for Juventus, men denne sesongen har «den gamle dame» vist at hun er på vei tilbake under Antonio Contes ledelse.

Før mandagens møte med Roma i den italienske hovedstaden sto de svarte og hvite uten tap i Serie A. Med ett poeng ville klubben igjen overta tabelltoppen.

Slik skulle det også gå etter at 90 minutter med fotball på Stade Olimpicco var unnagjort, selv om det startet på verst tenkelig måte for Juventus.

Romas Daniele De Rossi sendte nemlig vertene foran i det 6. minutt, selv om bortelagets Arturo Vidal nok kunne gjort en bedre jobb med stoppe ballen fra å gå i mål.

I andre omgang utlignet imidlertid Juventus ved forsvarsspiller Giorgio Chiellini.

Roma hadde muligheten til å ta ledelsen igjen like etter, da det ble blåst straffe, men veteran Gianluigi Buffon vant duellen med veteran Francesco Totti og dermed ble det poengdeling.

- Det var synd med straffebommen, men Buffon er en god keeper. Jeg er fornøyd med guttas innsats, og vi spilte en bra kamp. Jeg er glad for å se at publikum var her for å støtte oss, sier Luis Enrique til Sky Sport Italia.

Juventus topper tabellen med 30 poeng fra 14 kamper. Torino-laget har like mange poeng som Udinese, men holder seg altså foran på tabellen.

Roma på sin side ligger nå som nummer ni. Luis Enriques menn har kapret 18 poeng på de 14 første kampene.

Det har vært mye snakk om at Enrique går en usikker framtid i møte som Roma-trener, etter en så langt svak sesong, og mandagens resultat hjalp nok ikke spanjolen nevneverdig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere