Gå til sidens hovedinnhold

Her ydmyker Drogba Real-forsvaret

- Vi må lære av denne kampen, fastslo Cristiano Ronaldo.

HTML EMBED

GALATASARAY - REAL MADRID 3-2:

Etter Cristiano Ronaldos tidlige scoring så returoppgjøret i kvartfinalen lenge ut til å bli noe kjedelig.

Ikke bare virket duellen om avansement var avgjort, men Real Madrids kjappe mål tok også bort det siste av spenningen. Trodde mange.

Men en stor annenomgang av det tyrkiske laget sjokkerte seierssikre spanjoler. Mesterlig innsats av hjemmelaget gjorde at Galatasaray til de grader kunne gå ut av turneringen med hodene hevet.

- Vi må lære av denne kampen. De gjorde det vanskelig for oss, men det var vår egen skyld. Vi må sørge for at vi er «på» i 90 minutter i framtiden, sa Ronaldo ifølge NTB etter nervedramaet.

Emmanuel Eboué ga den høylytte hjemmefansen i Istanbul den første grunnen til å virkelig juble.

Den tidligere Arsenal-backen fikk drømmetreff med strak vrist like før det var spilt en time. Det knallharde skuddet til ivorianeren fant nettet helt oppe i vinkelen bak Diego López.

Kjempebom og scoring
Bare minutter senere fikk tidligere Real Madrid-spiller Wesley Sneijder en gedigen mulighet til å sende Galatasaray foran.

Nederlenderen fikk ballen trillende mot seg bare seks-sju meter fra Real Madrid-kassa, men feilet fullstendig. Nærmest upresset sendte rutinerte Sneijder ballen over dødlinja, langt utenfor den bakre stolpen.

Men det gode spillet til hjemmelaget bare fortsatte. Sneijder fikk en ny hundreprosentsjanse med rundt tjue minutter igjen av spilletiden. Sabri Sarioglu spilte fram midtbanestrategen, som ikke gjorde samme feil igjen.

Sneijder var denne gangen iskald, behandlet ballen som en ekte maestro, og avsluttet lavt forbi López.

Men nederlenderens prestasjon kom i skyggen av det lagkamerat Didier Drogba trakk fram fra ermet bare minuttet senere. Etter et innlegg fra høyresiden snudde kraftspissen seg og avsluttet med hælen i samme bevegelse.

Tribunene kokte
Chelseas matchvinnerhelt fra fjorårets Champions League-finale fikk virkelig stemningen på Turk Telekom Arena opp til kokepunktet.

Real Madrid våknet så litt til. Det måtte José Mourinhos mannskap så definitivt også.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Cristiano Ronaldo viste fram et sin eminente teknikk på nytt da han tok ned et høyt framspill og skjøt like over tverrliggeren.

På overtid satte portugiseren likevel sitt andre mål for kvelden etter forarbeid av innbytter Karim Benzema.

Like før ble Álvaro Arbeloa vist av banen med sitt andre gule kort på få sekunder.

Madridlaget fikk seg både ett, to og tre skremmeskudd i Tyrkia, men er videre til semifinalene med 5-3 sammenlagt.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken