Hercules griper sjansen

Foto: Scanpix/Afp

Det er tett som hagl i bunnen av La liga og Hercules er ett av lagene som trenger poeng. Sjekk vårt oddstips.

07.05.11 09:41

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: West Ham kjemper for livet
Oddstips 2: Zlatan avgjør?

Tippeligaen: Skaderapport
V75 Bergen: Vi skyter med skarpt
Premier League: Skade- og karantenerapport
Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

Med sesongavslutning i Championship, avgjørende kamper i Premier League, tysk Bundesliga, fransk Ligue 1 og spanks toppfotball, tillegg til norsk andredivisjonsfotball og norsk toppserie er det rikelig å velge blant på lørdagens langoddsprogram . Legg så til mellomspill i ishockey og storoppgjør i Roma mellom Roma og Milan og ikke minst tippeligaoppgjøret mellom Vålerenga og Brann så er det rikelig å bit i for oss langoddspillere.

Men i England har vi faktisk ikke funnet en kamp som lokker til spill, ei heller i Tyskland og våre to oddsforslag denne lørdagen er begge hentet fra kveldskampene på programmet.

Sterke hjemme
Nedrykkstruede og hjemmesterke Hercules har fem poeng opp til sikker plass når fire serierunder gjenstår, men har faktisk tre av sine fire gjenstående kamper på eget gress. Det gir håp for klubben som har tatt 24 av sine 33 poeng foran hjemmefansen. Deportivo La Coruna ble slått 1-0 i siste hjemmekamp, og sist søndag hang Hercules godt med borte mot meget formsterke Malaga, men når Matias Fritzler ble utvist ble det for tøft i sluttfasen og Malaga vant tilslutt 3-1.

Lørdag returnerer svært viktige David Trezeguet etter skadefravær og sammen med Nelson Valdez har det vært en suksessfaktor tidligere i sesongen. Royston Drenthe har fortsatt et lite håp om å rekke kampen, mens utviste Matias Fritzler naturligvis er suspendert.

Meget bortesvake Racing Santander tok en forventet og viktig seier hjemme mot Mallorca sist, men selv om laget har fire lag mellom seg og øverste lag på nedrykksplass skiller det kun tre poeng ned til streken. Borte har Racing så svake tall som 3-4-10, og lørdag må midtbanespillerne Medhi Lacen (30 kamper) og Gonzalo Colsa (31 kamper) unnværes, mens Kennedy Bakircioglu (31 kamper) er suspendert.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Vi har veldig god tro på at Hercules tar tre livsviktige poeng her og Norsk Tippings hjemmeodds på 2,05 står seg bra. Kampen kan spilles som singel, men vi velger å kombinere med en kamp fra fransk Ligue 1 der hjemmesterke Brest tar imot et klart svekket Nice. Som i La Liga er det svært tett i bunnen av den franske serien og selv om Brest ligger på en fin tolvteplass (og med fem lag mellom seg og streken) er det kun tre poeng ned til Nancy på nedrykksplass.

Svekket bortelag
Hjemmesterke Brest (6-7-3) er uten tap på sine fire siste seriekamper og en seier i kveld vil gjøre et laget tar et langt skritt bort fra nedrykkstriden. Mannskapsmessig ser det tilnærmet perfekt ut for Alex Duponts lag, og kun langtidsskadde Omar Daf er ute.

Da er det noe verre stilt for bortelaget Nice som sjelden blomstrer på bortebane (2-7-7). I kveld er både forsvarsspilleren Renato Chivelli (29 kamper) og spissen Eric Mouloungui (30 kamper og fem mål) suspendert. I tillegg er midtbanespillerne Julien Sable (30 kamper) og Anthony Mounier (31 kamper) begge uaktuelle grunnet skader. Tunge fravær for bortelaget med andre ord og sist helg tapte laget stygge 0-4 hjemme for Caen.

Vi synes 2,00 på Brest er spennende her med tanke på at laget er i form, er bra hjemme, en seier vil sende laget ut av den verste nedrykksstriden og ikke minst med tanke på at bortelaget har svært sentrale fravær.

Dermed blir det en spansk/fransk dobbel i vårt første oddstips denne lørdagen til fine 4,1 i odds.

Spilleforslag 1 lørdag (totalodds 4,1 og innsats kr 100):
Kamp 90 Hercules - Racing Santander 2,05 2,90 2,90
Kamp 97 Brest - Nice 2,00 2,75 3,20
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger lørdag:
-Overraskende nok er Klepp gjort til favoritt borte mot Trondheims-laget Kattem i Toppserien for kvinner. Kattem klarte 2-2 hjemme mot sterke Arna-Bjørnar i sin forrige hjemmekamp, mens Klepp sjelden leverer oppsiktsvekkende på bortebane. 2,35 på hjemmeseier kan prøves i et systemspill.
- Skadeproblemene er formidable for Sunderland om dagen, og det må være en svært god sjanse for Bolton hjemme på Reebook stadium i ettermiddag. Men 1,65 på Bolton-seier dreper spillegleden
- Aston Villa er stor favoritt hjemme mot Wigan, men har svake 0-2-3 på de fem siste tilsvarende mot Wigan
- West Ham må vinne i ettermiddag, men svært sentrale spillere er ute med skade og meget viktige Scott Parker er høyst tvilsom.
- MK Dons gjør ni forandringer til ettermiddagens bortekamp mot Oldham. Dons er allerede klar for playoff og gir de fleste førstelagsspillerne hvile. Dessverre er Oldham hardt rammet av skader, men Oldham kan prøves i et system. 2,20 er hjemmeoddsen.
- Vålerenga til 1,50 i hjemmeodds mot Brann må jo nesten være en vits.....
- Kun Nottingham Forest og Leeds har noe å spille for i den avsluttende runden i Championship.
- Tunge fravær på Sevilla og Real Madrid i kveldskampen i Spania gjør kampen svært vrien
- Tottenham feier over Blackpool, eller har Ian Holloway fortsatt noe lurt i ermet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.