RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hergeirsson: EM kommer for tidlig for Solås


Kjerstin Boge Solås er på vei tilbake etter kneskaden. Men EM kommer for tidlig for landslagsspilleren. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Kjerstin Boge Solås er på vei tilbake etter kneskaden. Men EM kommer for tidlig for landslagsspilleren. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Landslagsspiller i håndball Kjerstin Boge Solås (20) er full fart tilbake etter kneskaden. Men ifølge landslagssjef Thorir Hergeirsson kommer EM for tidlig.

Landslagstrener Thorir Hergeirsson fulgte oppgjøret mellom Tertnes og Molde fra TV-skjermen. Der så han Solås tilbake i storform, men maner til tålmodighet, skriver Bergensavisen.

– Det ser bra ut, men det er samtidig viktig å bruke tid og ikke forsere noe. Hun er i den fasen nå hvor det er mest vanlig å pådra seg nye skader, sier Hergeirsson.

Han sier landslagsledelsen har tett dialog med Tertnes og oppfølgingen av skaden til Kjerstin.

– Jeg tror det er veldig viktig at hun gleder seg over å være tilbake og de små stegene hun tar. Er hun tålmodig får hun betalt for det, sier han og legger til at Solås skal få tid til å komme tilbake.

– Vi skal gi henne litt tid, hun skal få føle at hun er tilbake for fullt. EM i slutten av november kommer nok for tidlig for Kjerstin, men det kommer flere muligheter, avslutter han.

Oppgjøret mellom Tertnes og Molde endte for øvrig 27-22.

Norge spiller i gruppe D i Brest og innleder mot Tyskland 1. desember. Romania og Tsjekkia er også gruppen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere