RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Hergeirsson fornøyd med nordisk motstand

Sist oppdatert:
London (NTB): Regjerende mester Norge skal møte Spania, Danmark, Frankrike, Sverige og Sør-Korea i gruppe B i kvinnenes OL-turnering i London.

- Det er gode lag vi skal ut mot. Kvinnehåndballen har hatt en rivende utvikling de siste årene. Det er ingen lette kamper, slo landslagssjef Thorir Hergeirsson fast overfor NTB.

I annen uke av juli skal Norge arrangere åpent skandinavisk mesterskap hvor Sverige, Danmark og Frankrike er motstandere.

- Slik sett vi har truffet bra med oppkjøringen. Spania vet vi mye om, men Sør-Korea møte vi siste gang i VM i 2009. Vi har lenge jobbet med å få noen landskamper mot dem, men det har vi ikke lykkes med, sa Hergeirsson.

Det er 58 dager til OL i London starter. Det endelig kampoppsettet er ikke spikret ennå, slik at man ikke vet hvem Norge starter mot, men første kampdag for kvinnene blir lørdag 28. juli.

- Vi må jobbe godt inn mot OL og under turneringen. Vi må ta en kamp av gangen, og det første målet blir å ta seg til kvartfinale, sa landslagssjefen som onsdag kveld var opptatt med et møte med Olympiatoppen nettopp med tanke på det kommende OL. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere