Gå til sidens hovedinnhold

Herlig duell

Årgangstoppen Timian Scott støter på seiersmaskinen Jarli Odin på Bjerke i kveld, og da ligger det an til en herlig duell.

Onsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på Jägersro galopp i Sverige hos Norsk Rikstoto (spillestopp V4 kl. 12.20 og V5 kl. 13.52), før det kan spilles til en V5-omgang på Skive i Danmark på ettermiddagen.

Vår ekspert på galopp, Birger Christensen har lagt ut spill til løpene på Jägersro galopp på Eksperten, og de spillene sammen med våre spill til Bjerke i kveld, finner du ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

På kvelden denne onsdagen er det V65-spill til landets hovedbane Bjerke som gjelder, og vi synes kveldens løp ser relativt oversiktlig ut, på forhånd. Vi spiller bankerfritt denne onsdagen, for det er flere løp det skal være mulig å gå tynt i.

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Duell i vente!
I V65-3 støter to herlige kaldblodshester sammen, og da snakker vi om 2 Jarli Odin og 6 Timian Scott. Førstnevnte har vunnet hele 10 av 15 starter i karrieren, og han imponerte voldsomt ved triumfen på 26.9 full vei med galopp sist. Han gikk to løp på 25-tallet full vei forut for den starten, og han er hesten å slå fra tet (får trolig overta tidlig).

Sistnevnte er under oppkjøringen til Derby senere i høst, og etter litt pause i den siste starten synes vi han gikk et fullt godkjent løp til fjerde på fine 26.4 full vei. Årets komet, Argr G. vant det løpet, og det gikk fort til slutt i det løpet. Løp i kroppen har trolig gjort godt, og vi tror den tøffe 4-åringen kan utfordre favoritten til slutt i kveld.

Utforder den store favoritten?
Ja, i et nytt flott kaldblodsløp i V65-4, tror vi det ligger an til en ny flott duell. Storfavoritt blir 5 Spang Korbest, men vi er ikke helt fremmed for at han kan få en på kjeften av 11 Viktor K. Førstnevnte kunne ikke slå Valle Jerven sist (sølv på 28.6 over aktuell distanse), og vi synes ikke han sprudlet den dagen.

Det bør dog ligge an til tidlig tet for ham i kveld, og dersom Vidar Hop får styre og stelle som han vil der fremme i front, blir han ikke lett å slå. Sistnevnte imponerte dog voldsomt ved triumfen på 23.4 over en sprint nest sist, og han fikk fjerde i et Derby-kval i fjor på 27.5 Står således distansen, og vi krysser på alle bonger.

Kommentarer til denne saken