RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Herlig jackpotomgang på Jägersro

Foto: hesteguiden.com
Med nesten 1,4 millioner kroner ekstra i sekserpotten er det flotte betingelser for spillerne på Jägersro tirsdag kveld.

Tirsdagen er som vanlig en travel dag for de spillesugne, og det hele åpnes opp hos Norsk Rikstoto med spill til lunsjløpene på Hagmyren i Sverige og på Bjerke her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Les også:Snur utur til suksess?
Les også:Vi tar bølgen

På kvelden er det V65-spill til Jägersro hos søta bor samt en dobbel V5-omgang til Momarken er på berget som frister spillerne, og nær sagt som vanlig er Sporstpill på pletten med tips til alle arenaer.

Det er altså jackpot og nesten 1,4 millioner kroner ekstra i sekserpotten under V65-løpene på Jägersro tirsdag. Og for første gang siden vi hentet inn Rickard Hansson som vår travekspert i Sverige i tillegg til Espen Edvardsen er gutta enige om bankeren. De som husker godt vil erindre at den godeste Espen lanserte Umberto Star som en feiende frisk banker under V4-løpene på Åby 25. mars (da var hesten et fjerdevalg i spillet). V4-utbetalingen stoppet først på drøye 37 000 kroner den dagen og det ble fest for våre spillere.

Klikk her for å kjøpe andeler i Espens og Rickards andelslag til V65-løpene på Jägersro

Innleveringsfrister Jägersro
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vi tror på ny seier!
I kveld dukker 3 Umberto Star opp i V65-5 på Jägersro, men vi får nok ikke like god odds på ham i kveld. Han var helt fantastisk i løpet på Åby nest sist, hvor Kenneth Haugstad ga Umberto Star et perfekt løp i andre utvendig underveis. Det ble godt tempo på løpet, og når Haugstad dro ut i angrep på siste langsiden sa det pang. Han nærmest fløy ut i trav, og forlot konkurrentene med 40 meter.

Klikk her for å kjøpe andeler i Espens og Rickards andelslag til V65-løpene på Jägersro

Vi hadde underkant av 10.0 på klokka de siste 700 meterne. Sist på Halmstad fikk 5-åringen et fint løp innvendig underveis, og ble kjørt på sjans. Ut i oppløp fikk han rygg i fjerdespor, og så dunderfin ut i målgangen. Formen er det ingenting i veien med, for han hadde full spenst inn i mål sist. I kveld står han perfekt til i spor 3 bak bilen, og Haugstad er nok interessert i å komme seg til tet. Kommer han seg dit vil han lede tror vi på ledelse fra start til mål.

Vi vet lite om 9 Paradiziac som kommer ut for den dyktige Italieneren Erwin Bot. Han har nå fått en filial på en av Lutfi Kolgjinis gårder, og dette er en mann som vi skal holde øynene med i tiden som kommer. Han hadde en hest som startet på Jägersro sist løpsdag, som endte med seier. 9 Paradiziac er en hest som har en fin programrad fra Italia, og er et motbud for de som vil gardere opp vår banker.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Reiser kjerringa?
Vi hadde veldig god tro på 6 Scarlett Magic som kommer ut i V65-2 i kveld i den siste starten på Bjerke, men i det løpet ble det galopp i fra start. Dansken varmet strålende i forkant av det løpet, og han imponerte i tre strake seiersløp forut for den siste starten. Vi synes ikke han støter på veldig tøff motstand i kveld, og vi tror femtevalget i spillet skal han topp vinnersjanse. Han må således krysses på alle kuponger, og da snakker vi om en 28-prosenter i spillet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere