Gå til sidens hovedinnhold

Herlige drag i Dagens Dobbel

I dag anbefaler vi både V5 og DD-spill. Dagens Dobbel er svært interessant med vår banker Moore som er et fjerdevalg i V5. Like interessant er Touch Me Felicia som femtevalg i V5-5.

Klikk her for V5-forslag.

Klokken 11 i dag stod DD-kombinasjonen 1-11 til 45 ganger pengene!

1 Moore (V5-4/DD-1) blir vårt holdepunkt i dag. Formen er helt på topp. Lynrask som han er forsvares sporet. Han var på vei til tet mot første sving i Drammen sist da han feilet fra sjettespor bak bilen. Opphentingen var av godt merke til femte. Selskapet er overkommelig i dag. Vi tror han leder fra start til mål.

Grøstad/Lerum med nye fremganger, 100.000 kroner innspilt på Sørlandet!

11 Touch Me Felicia (V5-5/DD-2) er dagens nest beste objekt. Tredje sist avsluttet hun fantastisk til tredje etter å ha ligget sist inn på oppløpet. Gangen etter ble angrepet satt inn på et for sent tidspunkt. Sist satt hoppa fast med krefter igjen. I dag overlater trener Asbjørn Wright tømmene til Gunnar Austevoll. Gå til lukene! Trolig er det bare hindringer som kan stoppe Touch Me Felicia i dag. Bak henne er det åpent. 2 King Sensation leder lenge fra perfekt utgangsposisjon. 1 Inga Lena er garantert en perfekt reise fra innersporet. 6 Glazier's Broadway gjør fine løp hver gang og selskapet passer i dag.

Kjøp V5-kupong fra Sportspills eksperter her.

De tre første avdelingene virker ikke spesielt lettløste. I V5-1 er 8 Rite On Volo den beste hesten, men ytterste spor bak startbilen kan skape posisjonsproblemer. Hoppa satt fast med krefter på lager i den siste starten og later til å ha full form. 2 Investera C.D. Hun er adskillig bedre enn raden og har en fin utgangsposisjon. 11 Early Endurance fikk uttelling for sin fine form sist. Verre betingelser i dag med bakspor, men klaffer det har hun definitivt muligheten. 6 Pine Molina P er i fin form, men vinner ikke på bestilling. 7 Whitney As har vært lenge borte. Prøveløpet var lovende.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

10 Glady L (V5-2) er den beste hesten. Feilet grovt på startsiden og ble disket sist. Gangen før avsluttet hun flott til annen bak gode Carpe Emmanova på en sterk tid. At hoppa ennå ikke har vunnet løp er nesten merkelig. 3 Miss Super Power er lynrask ut og tar tet. Leder også lenge. Hun drar fordel av kort distanse og kan holde unna. 8 Starfire er i veldig fin form om dagen. Unngår hun å måtte gjøre for mye selv kan hun spurte fort i sluttfasen. 9 Frenchip G.T. holder usikker form, men kan være god nok om hun har dagen.

Täby galopp lunsj, kjøp andel her!

I V5-3 er det ikke enkelt å finne vinneren. 8 Kringelandslovinda holdt godt til annen på Sørlandet bak Sjerpen sist. Møter ikke verre motstand denne gangen og bør kjempe om seieren. 7 Myreng Eldi ble kraftig hindret sist. Skal kunne hevde seg i dette selskapet. 10 Haugestad Sol opptrer uryddig, men har farten inne. Aktuell uten galopp. 9 Tina Elken like distansen. Med det rette opplegget kan dette gå veien. 1 Eddablesa er bedre enn raden og kan være en luring fra innerspor.
Tast her for V5-forslag. For Dagens Dobbel trykk her

Kommentarer til denne saken