*Nettavisen* Sport.

Herman har jackpotbankeren

Foto: (Hesteguiden.com)

Solvalla byr på spreke 1 853 825 kroner ekstra i sekserpotten under V64-spillet søndag, og bankeren er norsk.

17.03.13 10:25

Sportspills meny søndag
Dobbel V5 Klosterskogen: Kolle har fått smaken
V4 Axevalla: Magnus er nøkkelen
Tippeligaen: Skaderapport
Oddstips 1: Nå er Newcastle slitne
Oddstips 2: Start vinner på ren entusiasme
Tippetips: Åtte Tippeliga-lag i aksjon

Norsk Rikstoto hviler ikke på laurbærene etter lørdagens strålende V75-omgang på Momarken og søndag er det vinnermuligheter både i Sverige og i Skien. Det hele starter med V4 fra Axevalla, før Solvalla overtar med sin V64-kjøring senere på ettermiddagen. Her hjemme er det Klosterskogen som står for moroa med dobbel V5 til kvelds.

Innleveringsfrister Solvalla
V64 kl 15.10
DD kl 16.30

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det er altså spreke 1 853 825 kroner ekstra i sekserpotten under V64-løpene på Solvalla søndag ettermiddag. Ergo er det svært gode betingelser for spillerne i dag, og av alle ting så er det også et kaldblodsløp som inngår i V64-spillet på Solvalla søndag. Det er uvanlig, men desto mer gledelig er at det finnes en norsk ekvipasje med i det løpet, som vi spiller jackpotbanker.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vinner feilfritt
Undertegnede hadde en lang prat med Herman Tvedt på Momarken lørdag under V75-kjøringen der, og etter den praten var vi ikke i tvil om vårt ene bankervalg denne søndagen. Herman Tvedt tar den lange turen med klare seiersambisjoner med 7 Stingers i V64-4. Stingers hadde god feeling for sist på Biri, men da galopperte av ren friskhet bak bilen og var borte direkte. I dag kommer han ut på voltestart noe som er en klar fordel. Han har klar fordel med pisk, noe som han viste i den siste starten på svensk mark. Slo da en så god hest som Raggmunken. Nå har i tillegg Stingers fått to løp i kroppen etter pause. Vi tror Herman Tvedt kjører offensivt direkte, og da skal det ikke være snakk om saken. Vi bankerspiller i V64-4.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kihlstrøm/Walmann med luringen.
Hun har vist solid utvikling i år 6 Latitude Broline for sin trener Roger Walmann. 5 års-hoppa har gjort flere gode løp, og har et fint løp på papiret i dag. Møter konkurrenter som kommer ut etter pause i ettermiddag som holder usikker form. Vi ble mektig imponert av Latitude Broline i løpet på Solvalla 23/01 hvor hun slo en så god hest som Polly Frontline. Örjan Kihlström er en av Sveriges desidert beste kusker, og vi mener han skal ha en god mulighet bak Pine Chip-hoppa i dag. Fra 20 meter tillegg skal det naturligvis klaffe litt med posisjonene underveis, men det fikser Kihlstrøm. I en ellers åpen V64-5/DD-1, må vi teste et sprekt bankerspill på Latitud Broline i DD-spillet. Nede som et tredjevalg i spillet og således er det flotte oddser på gang.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag