Hertha-fansen vil ha Rekdal

Foto: Morten Holm (Scanpix)

Kjetil Rekdal er mannen fansen til Hertha Berlin håper overtar som klubbtrener. - Vi tror han er rett mann for klubben, sier supporterklubbens leder til TV 2 Nettavisen.

09.12.03 13:40

Harald Voss er lederen for supporterklubben Hertha-Freunde, en av de største fanklubbene til Hertha Berlin. Han er ikke i tvil om at den tidligere Hertha-kapteinen Kjetil Rekdal er den rette til å erstatte Huub Stevens i trenerstolen.

- Han er førstevalget vårt. Den andre favoritten, Falko Götz - som var trener før Huub Stevens overtok - har kontrakt med 1860 München og er ikke tilgjengelig, sier Voss til TV 2 Nettavisen.

Rekdal er sjefen
Voss forklarer at Kjetil Rekdal står veldig høyt i kurs hos Hertha-fansen. Kjetil Rekdal omtales faktisk bare som ”Sjefen” også i Berlin.

- Han var en av de som kunne motivere laget da det gikk dårlig. Han var et forbilde for de andre spillerne. Han kjenner klubben og byen. Jeg tror han er rett mann, understreker Voss.

Hertha-Freunde har for øvrig flere norske medlemmer, som tilfeldigvis også holder med Vålerenga. De kan altså komme til å oppleve at det ene favorittlaget snapper treneren til det andre.

Ligger nest sist
- Vi har jo egentlig ikke lyst til å stjele deres trener. Vi følger faktisk litt med på kampene til Vålerenga, og ønsker dem alt godt. De er jo i tredje runde av UEFA-cupen, gratulerer Harald Voss.

Hertha Berlin ligger i øyeblikket nest sist i Bundesliga, med 12 poeng etter 15 runder.

Blant klubbens mest kjente spillere er Luizao (brasiliansk VM-vinner), Marko Rehmer (32 landskamper for Tyskland), Arne Friedrich (10 landskamper for Tyskland), belgieren Bart Goor og rutinerte Fredi Bobic (26 landskamper for Tyskland).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.