Gå til sidens hovedinnhold

Hestad-dobbel ødela for Enga

Molde gjestet Ullevål søndag kveld, og sjokkerte publikum ved å lede 2-0 til pause. Daniel Fredheim Holm reduserte tidlig i andre omgang, men det holdt ikke for Vålerenga.

Ullevål Stadion: Vålerenga spilte godt innledningsvis i kampen, men ga fra seg overtaket til Molde og Daniel Berg Hestad et kvarter ut i den første omgangen. Kampen våknet skikkelig i løpet av noen minutter hvor Molde først fikk et mål annulert, og scoret på det neste angrepet.

Åtte minutter senere doblet samme mann, og Vålerenga var i sjokk. 12 minutter ut i andre omgang gir Daniel Fredheim Holm Vålerenga håp om poeng da han plasserer et frispark praktfullt i mål. Vålerenga fortsetter og presse resten av kampen, og får mange store sjanser. Ingen av de går i mål, og Molde tar med seg tre poeng hjem.

Skuffet

Sjefen sjøl, Martin Andresen var skuffa etter kampen, men så ut til å ta tapet med fatning.

- Jeg er skuffa over at vi ikke vinner, men idag klarte vi ikke å spille godt nok, sier han.

Han forklarer også at laget ikke er stabilt nok, og det viste seg idag. Han sier at de har vist hva de kan tidligere, men at det ikke fungerte like bra mot Molde.

- Nå skal vi fortsette å jobbe med det offensive og bli flinkere til å komme mer ut på kanten, avslutter Andresen.

Dårlig tempo

Mannen som ga Vålerenga håpet tidlig i andre omgang, Daniel Fredheim Holm, så veldig fortvilt ut da han snakket med pressen. Han mente at VIF burde klart å score flere mål idag.

- Vi har ballen mye, men det er lite bevegelse, sier han.

Bortsett fra helt i åpninga av kampen hvor Enga spilte godt, var omgangen delt mellom de to lagene. Molde hadde store deler av første, men hjemmelaget produserte de største målsjansene og hadde spillet i andre. Fredheim Holm er bedre fornøyd med andreomgangen.

- Det er større tempo, og vi kunne lett klart ett mål til, men det gikk ikke idag, sier han.

- Målene kommer

Bengt Sæternes var heller ikke fornøyd med førsteomgangen mot Molde søndag kveld.

- Det var helt elendig, sier den sterke spissen.

Han kom til mange sjanser etter at Vålerenga begynte å flytte beina og tempoet på ballen økte. Selv er han skuffet over å ikke klare å score mot Molde.

- Det er trist for laget at jeg ikke scorer, men jeg kan love at målene kommer, sier han.

Han presiserer at selv om han har en annen rolle i Vålerenga enn han har hatt i andre klubber, så er det målscorer han vil være.

- Jeg har ikke lyst til å være bare en tilrettelegger, avslutter han.

Neste kamp for Vålerenga er borte mot Brann 16. mai.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren