RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
LeBron James vartet opp med 30 poeng, ni returer og sju assist da Cleveland Cavaliers også vant den andre sluttspillkampen mot Boston Celtics.
LeBron James vartet opp med 30 poeng, ni returer og sju assist da Cleveland Cavaliers også vant den andre sluttspillkampen mot Boston Celtics. Foto: Mark Duncan (Ap)

Het LeBron James herjet i sluttspillet

LeBron James vartet opp med 30 poeng, ni returer og sju assist da Cleveland Cavaliers også vant den andre sluttspillkampen mot Boston Celtics.

Med 99-91 natt til onsdag leder Cavaliers 2-0 i kamper i åttedelsfinalen. Det spilles i best av sju kamper i det nordamerikanske basketballsluttspillet.

– Jeg har vært involvert i dette (sluttspill) ofte, mens mange av våre gutter ikke har den samme erfaringen. Jeg følte det var viktig for meg å sette mest mulig preg på kampen, og det gjør jeg ved å spille aggressivt. Det er veldig viktig for meg å være her når laget mitt trenger meg, sa James.

Lagkameraten Kyrie Irving fulgte opp 30 poeng i forrige kamp med 26 i den andre. For Boston var Isaiah Thomas beste poengplukker med 22.

2-0 leder også Washington Wizards etter 117-106 på bortebane natt til onsdag. Bradley Beal og John Wall gikk foran med henholdsvis 28 og 26 poeng.

I vest har Houston Rockets fått en fin inngang på sluttspillduellen mot Dallas Mavericks. Med 111-99 har Houston vunnet begge de første kampene. Dwight Howard satte 28 poeng for vinnerlaget. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere