*Nettavisen* Sport.

Hete objekter på dagens langodds

Foto: Darren Staples (Scanpix)

Nettavisens spillforslag har sittet to dager på rad. I dag går vi for den tredje, tilfeldigvis med tre kamper til tre i odds.

18.02.07 13:46

Premier League har spillefri denne helgen hvor FA-cupens 5. runde avvikles. Flere av toppklubbene har brukt reservepregede mannskap de to foregående rundene, og for de av klubbene som skal spille Champions League til uken blir det neppe toppet mannskap nå heller.

Flere spillbare objekter på oddsprogrammet

Bortesvake gjester møter overmakten igjen
Hjemmelaget er tilbake der de begynte sesongen, med spissen Chopra i scoringshumør og 10 poeng de fire siste kampene. Er dermed tilbake på play-off og med i kampen om direkte opprykk. 8-6-2 hjemme. Purse er ute med skade, Hovens er suspendert og Scimeca blir trolig ikke klar i tide.

Leeds tok sin tredje seier på seks kamper da Palace ble slått 2-1 hjemme forrige helg, men ligger fortsatt helt på bunn. Uken som har gått har vært preget av mye oppstyr, etter at en spiller skal ha lekket lagoppstillingen til bortelaget i den kampen. Manager Dennis Wise har i tillegg en lang skadeliste å bekymre seg for, flere nøkkelspillere er enten småskadet eller uaktuelle her. Står med skrøpelige 3-1-11 borte.

Leeds har hevet seg noen små hakk i det siste, men holder fortsatt svært lavt nivå. Vi tror et Cardiff i medvind skal vinne dette greit, og kjøper 1,65.

Viktig trio tilbake for vertene
Stoke så lenge ut til å hale i land ett poeng borte mot Birmingham sist, men måtte tilslutt gå av banen uten poeng. Manglet da viktige Hendrie, Diao og Russel med suspensjoner, alle er tilbake i dag. Bare én seier de fem siste, og avstanden opp til play-off er nå fire poeng. 8-6-2 hjemme.

Gjestene har hatt store skadeproblemer den siste tiden, og med en av ligaens tynneste tropper har det ikke blitt seier i serien siden Coventry ble slått 3-1 lille julaften. Fortsatt mange som mangler, men Heikkinen, Morgan og Emanuel forventes alle klare igjen.

Soleklar H, 1,60 er godt nok for spill.

Klasseforskjell uansett lagoppstillinger
5. runde FA-cup. United viser mestertakter om dagen. 10-0 og full pott på de tre siste i ligaen. Har stilt en aning reservepreget de foregående rundene, hvor det har blitt 2-1-seier mot både Villa og Portsmouth her. Ronaldo har vært syk, men er trolig tilgjengelig. Rooney er suspendert, van der Sar har en brukket nese og vokter ikke buret. Spiller Champions League til uken, så det forventes rokkeringer.

Reading har med sin gode ligaplassering også stilt reservepreget i de foregående rundene. Har slått Burnley hjemme og Birmingham borte, og varsler samme linje med tanke på laguttak i dag.

Mange endringer på begge lag er et lite usikkerhetsmoment, United skal uansett være av en annen klasse. 1,20 er ikke godt betalt, men til å leve med.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.