*Nettavisen* Sport.

Hett United-objekt er ikke til salgs

Jadon Sancho (til høyre) er et hett salgsobjekt, men Borussia Dortmund nekter å slippe 19-åringen. Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix

Jadon Sancho (til høyre) er et hett salgsobjekt, men Borussia Dortmund nekter å slippe 19-åringen. Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Jadon Sancho (19) kobles til storklubber foran sommerens overgangsvindu, men Borussia Dortmund sier at det utelukket å selge stortalentet.

Sancho har tatt tyske 1. Bundesliga med storm, og Manchester United og manager Ole Gunnar Solskjær er angivelig blant dem som ønsker å slå kloa i den engelske lynvingen.

Men skal vi tro Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke, klarer ingen å kjøpe Sancho etter inneværende sesong. Han hevder også at det ikke foreligger noen bud på tenåringen.

– Alle vet at Jadon spiller for oss neste år. Slik er det med den saken. Det finnes ingen prislapp, og ettersom klubbene i Europa vet det, er det ingen som har spurt oss, sier Watzke til nettstedet spox.com.

Sancho har kontrakt med den tyske ligalederen til sommeren 2022. Han kom til Dortmund i 2017 etter aldri å ha fått sjansen for førstelaget til Manchester City, der han spilte ungdomsfotball.

Nylig imponerte unggutten stort da han spilte sin første kamp fra start for Englands landslag.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.