Cristiano Ronaldo er tilbake i Manchester United. Det ble nylig klart at den 36 år gamle portugiseren går løs på en andre periode i Premier League-klubben.

Etter tre sesonger i italienske Juventus, returnerer veteranen til klubben han spilte for i perioden 2003 til 2009. Der etablerte han seg som én av verdens beste spillere.

Etter en skuffende sesong med Juventus sist sesong, ble det etter hvert åpenbart at Ronaldo ikke ønsket å fortsette karrieren der og selv om han ble koblet med både Manchester City og Real Madrid, falt valget til slutt på gamleklubben.

LES OGSÅ: Ronaldo om overgangen til Manchester United: - Han spilte en stor rolle

Hevder Allegri er forbannet

Juventus-trener Max Allegri skal imidlertid være svært lite imponert over at Torino-klubben valgte å selge superstjernen nå i sommer. Han er tilbake i klubben som hovedtrener og skal være rasende over at portugiseren nå er borte, spesielt fordi han føler at klubben ikke har hentet inn en god nok erstatter.

Italienerne har hentet inn Moise Kean fra Everton og Manuel Locatelli fra Sassuolo i sommer, men Allegri skal ikke være fornøyd med den troppen han har til rådighet.

Det er Il Giornale, gjengitt av engelske The Mirror, som hevder at Allegri er misfornøyd med de valgene Juventus-ledelsen har tatt på overgangsmarkedet og at han nærmest føler seg lurt.

LES OGSÅ: Profilen skal ha følt seg trygg på framtiden etter prat med Solskjær, men så tok det hele en brå vending

54-åringen skal ifølge avisen ha gitt beskjed til president Andrea Agnelli og sportsdirektør Federico Cherubini om at «dette var ikke en del av avtalen».

Allegri takket opprinnelig for seg som Juventus-trener i 2019, men ble tidligere i sommer lokket tilbake til klubben, etter den svake 2020/21-sesongen som endte med at Andrea Pirlo fikk sparken som hovedtrener.

Max Allegri ledet laget til fem Serie A-titler og to finaler i Champions League (begge endte med tap) under sin første periode som trener for «den gamle dame».

Allegri: - Kan ikke tenke på Ronaldo

Nå hevdes det imidlertid at 54-åringen er misfornøyd med den stallen han har arvet, forbannet over salget av Ronaldo og snurt fordi han ikke har fått muligheten til å forbedre troppen slik han angivelig skal ha blitt forespeilet av ledelsen.

Den italienske storklubben har heller ikke fått noen god start på den nye sesongen. Juventus har kun ett poeng etter de to første rundene i Serie A.

LES OGSÅ: Harry Kane åpner opp om sommerens overgangssaga: - Samvittigheten min er ren

I helgen tapte klubben på hjemmebane mot Empoli.

Selv om det meldes om at Allegri er misfornøyd med det som har skjedd i sommer, er det tydelig at han ønsker å holde en eventuell konflikt internt.

- Cristiano spilte tre år i Juventus og scoret viktige mål. Det er noe han er veldig god på. Han er en unik spiller, men vi kan ikke tenke på Ronaldo nå, sa han nylig til DAZN.

- Jeg har en helt fin tropp og vi må bare innse at vi ikke lenger kan dominere hver eneste kamp. Nå må vi stå sammen og det vil hjelpe oss i framtiden, sa Allegri.