*Nettavisen* Sport.

Hevder Arsenal vurderer Rodgers som ny manager

Leicester City's Northern Irish manager Brendan Rodgers reacts with Leicester City's English midfielder James Maddison / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

SUKSESS: Brendan Rodgers opplever suksess sammen med James Maddison i Leicester om dagen.

Arsenal er på jakt etter ny manager etter at Unai Emery fikk sparken.

02.12.19 09:07

Brendan Rodgers opplever stor suksess med Leicester om dagen. Etter søndagens 2-1-seier hjemme mot Everton ligger klubben på andreplass, åtte poeng bak Liverpool på toppen av Premier League.

Etter søndagens comeback-seier i det 90.minutt fikk Rodgers spørsmål fra BBC om han ser for seg en lang fremtid i klubben.

- Ja, absolutt. Jeg forlot en klubb for åtte og en halv måned siden og det var et valg jeg gjorde å komme til en klubb med ambisjoner, sier Rodgers til avisen.

- Det er en stor utfordring å slå seg inn blant topp seks. Jeg har elsket hvert eneste minutt siden jeg kom hit. Vi har en jobb å gjøre, men jeg er spent, sier Rodgers.

Ledig Arsenal-jobb

Arsenal på sin side er på jakt etter ny manager etter at de kvittet seg med Unai Emery forrige uke. Fredrik Ljungberg ledet laget i søndagens 2-2-kamp borte mot Norwich.

Ifølge Daily Mail skal Arsenal være svært interessert i å sjekke ut mulighetene for å hente Rodgers til Emirates.

Ifølge avisen skal Leicester-sjefen ha en klausul på 14 millioner pund, om en klubb vil løse han ut av kontrakten.

- Mitt fokus er på Leicester. Klubben har behandlet meg på en førsteklasses måte. Prosjektet føles veldig bra og det er mye utvikling i vente. Mitt fokus er på Leicester, sier Rodgers.

I et intervju med Sky Sports ble Rodgers spurt om klausulen i sin kontrakt. Og det har blitt spekulert i at denne kan sette fart i en overgang til London-klubben.

- Det er mest sannsynlig en slik klausul i de fleste managere sine kontrakter. Det er hypotetisk. Alle slike situasjoner er det, sier Rodgers ifølge Sky Sports.

Kan ikke fortsette

Ifølge Mirror kan ikke Ljungberg fortsette i manager-stolen lenger enn til februar neste år. Dette på grunn av at svensken mangler UEFA Pro-lisensen.

Arsenal-legenden må oppgradere sin trenerlisens for at han skal kunne lede klubben i Premier League og europeiske turneringer utover februar 2020, skriver avisen.

Også navn som Patrick Vieira og Mikel Arteta har blitt satt i sammenheng med den ledige Arsenal-jobben den siste tiden.

Arsenal ligger i øyeblikket på 8.plass i Premier League etter 14 spilte kamper. Opp til Liverpool på toppen av tabellen skiller det hele 21 poeng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.