Brendan Rodgers opplever stor suksess med Leicester om dagen. Etter søndagens 2-1-seier hjemme mot Everton ligger klubben på andreplass, åtte poeng bak Liverpool på toppen av Premier League.

Etter søndagens comeback-seier i det 90.minutt fikk Rodgers spørsmål fra BBC om han ser for seg en lang fremtid i klubben.

- Ja, absolutt. Jeg forlot en klubb for åtte og en halv måned siden og det var et valg jeg gjorde å komme til en klubb med ambisjoner, sier Rodgers til avisen.

- Det er en stor utfordring å slå seg inn blant topp seks. Jeg har elsket hvert eneste minutt siden jeg kom hit. Vi har en jobb å gjøre, men jeg er spent, sier Rodgers.

Ledig Arsenal-jobb

Arsenal på sin side er på jakt etter ny manager etter at de kvittet seg med Unai Emery forrige uke. Fredrik Ljungberg ledet laget i søndagens 2-2-kamp borte mot Norwich.

Ifølge Daily Mail skal Arsenal være svært interessert i å sjekke ut mulighetene for å hente Rodgers til Emirates.

Ifølge avisen skal Leicester-sjefen ha en klausul på 14 millioner pund, om en klubb vil løse han ut av kontrakten.

- Mitt fokus er på Leicester. Klubben har behandlet meg på en førsteklasses måte. Prosjektet føles veldig bra og det er mye utvikling i vente. Mitt fokus er på Leicester, sier Rodgers.

I et intervju med Sky Sports ble Rodgers spurt om klausulen i sin kontrakt. Og det har blitt spekulert i at denne kan sette fart i en overgang til London-klubben.

- Det er mest sannsynlig en slik klausul i de fleste managere sine kontrakter. Det er hypotetisk. Alle slike situasjoner er det, sier Rodgers ifølge Sky Sports.

Kan ikke fortsette

Ifølge Mirror kan ikke Ljungberg fortsette i manager-stolen lenger enn til februar neste år. Dette på grunn av at svensken mangler UEFA Pro-lisensen.

Arsenal-legenden må oppgradere sin trenerlisens for at han skal kunne lede klubben i Premier League og europeiske turneringer utover februar 2020, skriver avisen.

Også navn som Patrick Vieira og Mikel Arteta har blitt satt i sammenheng med den ledige Arsenal-jobben den siste tiden.

Arsenal ligger i øyeblikket på 8.plass i Premier League etter 14 spilte kamper. Opp til Liverpool på toppen av tabellen skiller det hele 21 poeng.