*Nettavisen* Sport.

Hevder at Hakim Ziyech er klar for Chelsea

- KLAR FOR CHELSEA: Ajax-vingen Hakim Ziyech skal være klar for Premier League-fotball fra og med neste sesong.

- KLAR FOR CHELSEA: Ajax-vingen Hakim Ziyech skal være klar for Premier League-fotball fra og med neste sesong. Foto: Emmanuel Dunand (AFP / NTB scanpix)

Chelsea skal være i ferd med å sluttføre sin første overgang siden de ble ilagt overgangsnekt av UEFA. Manager Frank Lampard skal ha latt seg imponere av Ajax-stjernen.

12.02.20 22:31

Ajax-spilleren Hakim Ziyech skal være så godt som klar for Chelsea, melder flere kilder onsdag kveld. Storavisen The Times og den velinformerte journalisten Fabrizio Romano er blant dem som hevder en overgang mellom partene er i boks.

Chelsea må ut med rundt 45 millioner euro for å sikre seg vingen, ifølge Romano.

LES OGSÅ: Coronaviruset skaper utfordringer for Premier League-klubber

De to klubbene skal være enig om overgangssummen og spilleren skal også være enig med Chelsea om de personlige betingelsene. Dermed skal det kun være formaliteter som gjenstår før Chelsea kan gjøre sin første signering på en god stund.

Klubben ble for en tid tilbake straffet av Det europeiske fotballforbundet (UEFA) med en såkalt overgangsnekt, og handlet ikke nye spillere i fjor sommer. Heller ikke i vintervinduet kom det noen nye seniorspillere til klubben.

Siden overgangsvinduet i England nå er stengt, vil ikke Ziyech slutte seg til sin nye klubb før etter at den inneværende sesongen er ferdigspilt.

26-åringen imponerte stort for Ajax sist sesong og var sentral da klubben var svært nær ved å gå hele veien til finalen i Champions League. Han scoret blant annet i semifinalen mot Tottenham, som til slutt ble tapt med knapp margin.

LES OGSÅ: Hevder United jakter La Ligas nye superstopper: - Naturlig at han står på lista

Sist sesong scoret vingen 21 mål på totalt 49 kamper. Denne sesongen har han bidratt med åtte mål på 25 opptredener for den nederlandske storklubben.

Ifølge The Times skal Chelsea-manager Frank Lampard ha latt seg imponere av Ziyech da de blå og Ajax møttes i gruppespillet av Champions League i fjor høst.

Lampard skal se for seg at Ziyech kan være med å fylle tomrommet etter Pedro og Willian som begge trolig forsvinner fra Chelsea etter denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag