Gå til sidens hovedinnhold

Hevder at Zlatan Ibrahimovic er enig med Los Angeles Galaxy

Frigitt av Manchester United.

Fredag ble det klart at Zlatan Ibrahimovic ikke får ny kontrakt med Manchester United. Dermed står svensken fritt til å velge seg ny klubb denne sommeren.

Ifølge spanske Marca er det valget allerede tatt. For de mener å vite at super-svensken allerede i mars ble enige med den amerikanske klubben Los Angeles Galaxy.

Zlatan, som er i opptrening etter den alvorlige kneskaden han pådro seg mot Anderlecht, skal etter planen være klar for spill på nyåret. For Galaxy kunne ikke det passet mer perfekt.

Les mer: Ibrahimovic er ferdig i Manchester United

MLS-sesongen starter nemlig i mars, hvilket betyr at Ibrahimovic kan rekke sesongoppkjøringen med California-klubben. Dermed kan det se ut til at Zlatans tid i Europa er over.

Skulle Ibrahimovic skrive under for Galaxy vil han følge i fotsporene til andre fotballegender som David Beckham og Steven Gerrard. Han vil i tillegg bli lagkamerat med profiler som Giovani dos Santos og Ashley Cole.

Marca melder at Zlatan ser på sin tid i United som suksessfull. I sin ene sesong i England endte Ibrahimovic på 28 må på 46 kamper totalt for Manchester.

35-åringen var også med å vinne både Ligacupen og Europa League sammen med José Mourinho, før det ble klart at hans tid i United er omme.

Nå kan det se ut til at California og Los Angeles blir neste stoppested for den legendariske svensken.

Les også

L'Équipe: - Tiemoué Bakayoko nærmer seg Chelsea

Les også

Mikael Lustig får fri mot Norge

Les også

Søderlund: - Jeg har spilt kamper jeg ikke burde spilt

Les også

Lørdagens Premier League-rykter

Kommentarer til denne saken