Gå til sidens hovedinnhold

Hevder Balotelli ble vraket etter bytur

Roberto Mancini skal også være lei City-spissen røykevaner.

Mario Balotelli var den store overraskelsen da Roberto Mancini offentliggjorde troppen som skulle spille mot Real Madrid på tirsdag.

Balotellis navn var nemlig ikke blant de 18 spillerne Mancini valgte ut.

Han reiste til Spania med City-troppen, men på kampdagen ble han altså ekskludert. Nå hevder avisen Daily Star å vite grunnen.

- Dro på byen
De skriver at Balotelli dro på byen etter kampen mot QPR i helgen, og var ute til langt på natt, til tross for Mancinis ordre om at spillerne måtte hvile. City-sjefen mente nemlig at det var nødvendig for at spillerne skulle være 100 prosent mot Real Madrid på tirsdag.

I tillegg skal Mancini være full av frustrasjon over Balotellis manglende vilje til å slutte å røyke. Mancini har tidligere uttalt følgende om Balotellis røykevaner:

- For meg er det ikke okey, men jeg er ikke hans mor eller far. Hadde han vært min sønn, hadde jeg sparket ham i ræva, men han er ikke min sønn. Jeg har fortalt ham at det er best han ikke røyker.

Man skal ha i bakhodet at Daily Star har et dårlig rykte i England, og har en historie som viser at de gjør én fjær til ti høns. Men forholdet mellom de to italienerne har lenge vært anstrengt. Mancini har tidligere bedt Balotelli skjerpe seg, og at han må vokse opp hvis han ønsker å forvalte talentet sitt på best mulig måte.

Orker ikke snakke
Han har også innrømmet at han ikke «orker» å snakke med Balotelli hver dag.

- Jeg snakker ikke med ham hver dag. Skulle jeg gjort det, hadde jeg trengt en psykolog. Jeg har sagt til ham: «Hvis du hadde spilt med meg for ti år siden, hadde jeg slått deg i hodet én gang hver dag», har Mancini sagt.

Manchester City spiller sin neste kamp på søndag, når Arsenal kommer på besøk til Etihad. Den kampen kan Balotelli fort se fra tribunen, hvis det er hold i Daily Stars opplysninger.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot