Håpet om å sikre seg Erling Braut Haaland (20) fra Borussia Dortmund har fått flere skudd for baugen for gjengen ved Stamford Bridge.

Nå påstår The Sun at en ny slagplan er lagt for å styrke angrepsrekka foran neste sesong.

Les også: Toppserielag selger kapteinen til Vålerenga

Den innebærer angivelig å lure superspissen Robert Lewandowski (32) bort fra Bayern München, og en planlagt kontraktsforlengelse med dem. Avtalen mellom spilleren og nåværende klubb gjelder til sommeren 2023.

Thomas Tuchel og kompani håper at et lukrativt tilbud kan få 32-åringen til å revurdere hvor han skal spille de siste sesongene sine på toppnivå. Chelsea-manageren er klar på at han ønsker seg en storscorer inn etter storkjøpet Timo Werners skuffende debutår i blått.

Åpen for noe nytt?

The Sun mener å vite at polske Lewandowski er lysten på en siste utfordring et annet sted, i det som har vært en lang og suksessfylt karriere i Tyskland.

Under merkingen «Lewan Chelski» skriver den kontroversielle tabloidavisa at Chelsea er klare for å betale 50 millioner pund for Bayern Münchens største stjerne. Omregnet til norsk valuta tilsvarer det cirka 609,5 millioner kroner.

Les også: Søndagens Premier League-rykter

Det er angivelig en tredel av beløpet klubbeier Roman Abramovtisj var villig til å pøse ut av verdier, i form av penger og spillere, for Haaland.

Tidligere har engelske medier også spekulert i om Manchester City kan være en aktuell klubb for Lewandowski. Påstandene om et mulig eventyr på Etihad Stadium ble dog utelukket fra City-hold.

Magisk målform

Før sommeren la Lewandowski en utrolig sesong bak seg med 41 bundesligamål. En nettkjenning helt på tampen av den siste ligakampen mot Augsburg ga ny rekord i tysk fotball.

Målmaskinen satte da inn ballen som gjorde at han overtok rekokdrden for flest antall mål i Bundesliga i samme sesong. Den tyske legenden Gerd Müller hadde den 49 år gamle forrige rekorden med 40 fulltreffere for Bayern München i 1971-72.

Lewandowskis 41 scoringer holdt til en suveren toppscorerpris for flest scoringer i Fotball-Europa, den såkalte gullskoen.