*Nettavisen* Sport.

Hevder David Beckham vil hente David Silva til Miami

 

- VIL HENTE DAVID SILVA: Inter Miami-medeier David Beckham. Foto: Loic Venance (AFP / NTB scanpix)

MLS kan bli neste stopp for den spanske veteranen.

Manchester City-stjernen David Silva har allerede annonsert at han trolig gir seg i den lyseblå klubben etter sesongen. Nå kobles han med den amerikanske ligaen.

Ifølge The Independent skal nemlig David Beckham, som er medeier i Inter Miami, være i ferd med å hente den spanske playmakeren til USA.

- Neste sommer

Avisen hevder at David Silva trolig kommer til å slutte seg til Major League Soccer-klubben neste sommer, når kontrakten med City løper ut.

Veteranen skrev under på en ny ettårskontrakt med City for ikke lenge siden og annonserte da han den inneværende sesongen trolig blir hans siste der.

Silva gjorde det klart at det ikke var aktuelt for ham å gå til en annen klubb i Premier League, men han skal være lysten på å forsøke seg i den amerikanske ligaen.

Klikk på bildet for å forstørre.  

PÅ VEI TIL MLS? David Silva. Foto: Mark Pain (Pa Photos / NTB scanpix)

Han vil i så fall bli en nøkkelsignering for Beckham og Inter Miami.

Klubben går inn i sin første MLS-sesong i 2020.

- Maksimere interesse

Beckhams rolle i Miami-klubben er altså medeier og den engelske stjernen tror en signering av David Silva vil være med på å maksimere interessen og det komersielle rundt laget i både Florida-området og på verdensbasis, skriver The Independent.

Beckham gikk selv til MLS og LA Galaxy for rundt 12 år siden og har slik sett god kunnskap om hvor mye et kan bety å signere en internasjonal stjernespiller.

33 år gamle David Silva har vært en av Premier Leagues absolutt beste spillere de siste årene. Spanjolen ble hentet til City fra Valencia for ni år siden.

I Manchester-klubben har Silva vært med å vinne fire ligatitler, to FA-cuptitler og fire ligacuptitler. Med landslaget har Silva også vært med å vinne EM to ganger, i 2008 og 2012, samt VM i 2010.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.