Belgia har fått en elendig start på årets VM. Søndag tapte de regjerende bronsevinnerne 2–0 mot Marokko.

I etterkant av kampen mot Marokko oppstå det en stor krangel i garderoben der Jan Vertonghen, Eden Hazard og Kevin De Bruyne var i ferd med å begynne å slåss med hverandre, før Lukaku kom imellom de og holdt de unna fra å hamre løs på hverandre, melder den tyske avisen RTL.

Også den tyske storavisen Bild har omtalt saken.

– For gamle

I etterkant av kampen mot Canada var Manchester City-spiller Kevin De Bruyne ute i media og sa at han mente at Belgia-forsvaret var «for gamle». Det fikk en Belgia-forsvarer til å se rødt.

Etter kampen mot Marokko slo Jan Vertonghen tilbake mot De Bruyne sine uttalelser.

– Jeg antar at vi angriper dårlig fordi vi også er for gamle i angrep. Vi skapte ikke nok sjanser i kampen, sa den tidligere Tottenham-stopperen.

Les også: Tilskuer stormet banen under VM-kamp – veivet regnbueflagg

Enorm skuffelse

Laget til Roberto Martínez står med tre poeng på to kamper, men skal opp mot regjerende finalist Kroatia i sin siste kamp i gruppespillet.

Belgias landslag kom til VM ranket som nummer to i verden, bak Brasil.

Så langt har det belgiske landslaget vært en enorm skuffelse. I tillegg til 2-0-tapet mot Marokko var de mot Canada det dårligste laget til tross for seieren. Canada hadde 22 skudd mot Belgias ni.

Det er lite som tyder på at Belgia kommer til å bygge videre på sin bronsemedalje fra 2018 i Russland.

Det kan også bli vrient å komme seg ut av gruppespillet fordi Kroatia viste tegn på storspill i deres overbevisende seier 4-1-seier mot Canada, mens Marokko leder gruppen med fire poeng.

Les også: Dette vekker reaksjoner i Doha: – Nå blir jeg bekymret