Med de styrtrike eierne fra Saudi-Arabia, og Eddie Howe på trenerbenken, er det knyttet store forventninger blant Newcastle-tilhengerne.

Howe har en stor oppgave i vente, for laget ligger for øyeblikket på nedrykksplass med null seiere og fem uavgjorte på de første elleve kampene i Premier League.

Ifølge Mirror ønsker Howe å forsterke stallen allerede i januar, og det rapporteres om at den nyansatte hovedtreneren har fått 50 millioner pund å bruke under sitt første overgangsmarked.

LES OGSÅ: Normann herjer i Premier League: - Jeg fikk sjokk

United-profiler

Avisen har navngitt fem spillere de mener kan være på blokka til Howe. Blant disse fem er det to Manchester United-spillere som har slitt med spilletid under Ole Gunnar Solskjær.

Donny van de Beek har ikke fått det til i United-drakta siden overgangen fra Ajax, og seiler opp som en potensiell signering for Newcastle. Denne sesongen har nederlenderen kun spilt 17 minutter i Premier League.

Jesse Lingard er også blant spillerne Mirror kobler til Newcastle. Engelskmannen sprudlet da han var på utlån i West Ham siste halvdel av forrige sesong, og noterte seg for ni scoringer og fem assist på 16 seriekamper.

Forsvarsbautaer

Newcastle har hatt det tøft defensivt denne sesongen, med 24 innslupne mål. Avisen trekker frem Niklas Süle med sine 195 centimetere som en potensiell signering.

Mirror hevder også at Newcastle har vært i samtaler med midtstopperen, som også skal ha tiltrukket seg interesse fra Chelsea.

Så gjenstår det å se om tyskeren velger å ofre en plass i startoppstillingen til Bayern München for å spille i Newcastle. Det blir i alle fall trolig muligheter for å gå opp i lønn med de nye eierne fra Saudi-Arabia.

En signering som kanskje virker mer trolig er Aston Villa-stopper Tyrone Mings. Eddie Howe hadde Mings som spiller under tiden som Bournemouth-trener. Midtstopperen leverte varene for Aston Villa forrige sesong, og ble tatt ut i Englands EM-tropp i sommer.

LES OGSÅ: Edwards forlater Liverpool etter sesongen

Real Madrid-stjerne

I flere år har pasningssterke Toni Kroos styrt midtbanen til Real Madrid. Tyskeren er blant de fem spillerne på listen, som også er publisert av Marca.

Midtbanespilleren blir trolig den vanskeligste spilleren å signere blant de fem, til tross for at Newcastle ønsker å undersøke mulighetene til å hente 31-åringen.

Kroos har to år igjen av kontrakten med Real Madrid, og han har gitt uttrykk for at han ønsker å avslutte karrieren i den spanske hovedstaden.

Men om Newcastle legger nok penger på bordet, så kan det jo hende at Real Madrid-president Florentino Perez ikke klarer å takke nei.