*Nettavisen* Sport.

Hevder flere Premier League-klubber jakter Parr

Foto: Getty / All Over Press

Nå skal Crystal Palace gjøre alt de kan for å beholde nordmannen.

31.05.13 21:33

Jonathan Parr kan se tilbake på en god sesong med opprykkslaget Crystal Palace, og nå melder Sky Sports at nordmannen er en ettertraktet herremann.

Sky Sports hevder nemlig at Parr er i kikkerten til flere ulike Premier League-klubber, som skal ha latt seg imponere av prestasjonene til den unge venstrebacken.

Tilbyr kontrakt
Crystal Palace skal derfor være klare til å tilby den venstrebeinte 24-åringen ny og forbedret kontrakt, i et forsøk på å jage vekk eventuelle interessenter.

Nettavisen har foreløpig ikke fått tak i Jonathan Parr fredag kveld, men til London24.com sier han at han gleder seg til å spille i Premier League med Crystal Palace neste sesong.

- Jeg har sagt det i flere år, målet mitt er å spille i Premier League, og nå er jeg der med Palace. Ingen trodde dette da jeg dro til klubben for to år siden, men det har vært en flott reise, og klubben har tatt store steg i tiden jeg har vært der. Nå er vi i Premier League, og jeg er glad på vegne av klubben og fansen. Jeg ser frem mot neste sesong, sier Parr.

Denne sesongen var han på banen i 38 av Crystal Palace' 46 kamper. Han scoret ingen mål, men noterte seg for tre gule kort og ett selvmål.

- Skal bli bedre
Om sin egen sesong, sier han følgende.

- Jeg er veldig fornøyd. Så lenge jeg har vært skadefri, har jeg vært blant spillerne som har vært mest på banen. Jeg føler denne sesongen har vært bedre enn den forrige, og jeg har blitt en bedre spiller. Nå skal jeg utvikle meg videre og bli enda bedre neste sesong, sier Parr.

Han blir uansett å finne i Premier League neste sesong, med tanke på at Crystal Palace rykket opp til det fine selskap etter en playoff-seier mot Watford på Wembley forrige uke.

Der var ikke Parr involvert, siden han den siste tiden har slitt med en skade i ankelen.

Den norske landslagsspilleren har etablert seg på førstelaget i den engelske klubben siden overgangen fra Aalesund i 2011, og ble blant annet kåret til klubbens beste spiller i 2012.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å kunne vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P.S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.