Juventus gikk søndag på et ydmykende 0-3-tap hjemme mot AC Milan.

Klubben ligger på en overraskende svak femteplass to serierunder før slutt, og presset øker på trener Andrea Pirlo.

- Fikk spesialtillatelse

Dagen etter tapet mot Milan, trente ikke Cristiano Ronaldo sammen med resten av laget, skriver AS. Ifølge den spanske avisen skal han i stedet ha fått tillatelse til å reise på besøk til bilprodusenten Ferrari og hilst på lagets Formel 1-stjerner.

Det gjorde han sammen med blant andre Juventus' styreformann Andrea Agnelli, som tidligere har jobbet for Ferrari.

Bildene av en smilende Ronaldo, som poserer sammen med Carlos Sainz og Charles Leclerc, skal ha irritert flere av Juventus' spillere, skriver AS.

Avisen hevder lagkameratene har sett seg lei på særbehandlingen av 35-åringen, som er klubbens klart best betalte spiller.

Videre hevdes det at de øvrige Juve-stjernene ikke anerkjenner den tidligere Real Madrid-spiller som en leder på grunn av holdningene hans på banen, samt at han skal være et stykke unna sin beste fysiske form.

- Tror han forlater klubben

Serie A-ekspert Rolf Otto Eriksen tror, uavhengig av den rapporterte misnøyen i Juventus-leiren, at Ronaldo kan komme til å forlate klubben i sommer.

- Jeg tror i utgangspunktet ikke at han blir, men det avhenger selvsagt av om noen interesenter med økonomi nok melder seg og om Ronaldo aksepterer. Det er ikke så mange europeiske klubber om det beinet, er jeg redd, sier Eriksen til Nettavisen.

100 mål i Juventus-drakta til tross, Eriksen tror fansen vil sitte igjen med et blandet inntrykk av Ronaldo-æraen.

- Målmessig er det vanskelig å si at han ikke har levert. Resultatmessig er det litt mer så som så. Han ble hentet for å hente Champions League-trofeet, og det har ikke Juventus vært i nærheten av, egentlig. Det er selvsagt ikke bare Ronaldos ansvar, men han har aldri smeltet helt inn i Juventus-drakta, synes jeg.

- Dessuten mener jeg han tar for stor plass, at han står i veien for andre dyktige spillere, som for eksempel Dybala. Alt i alt vil jeg si at Ronaldo har kostet mer enn han har smakt for Bianconeri, sier Eriksen.

Selv om det er lite som er fryd og gammen i Juventus om dagen, ga både Ronaldo og klubben et aldri så lite svar på tiltale etter rapportene om misnøye kom ut i spanske og italienske medier denne uken.

Onsdag ble det nemlig 3-1-seier mot Sassuolo, og portugiseren scoret et av målene - hans 100. scoring for Juventus.