I kjølvannet av forrige ukes Super League-skandale skrev Spotify-milliardær Daniel Ek at han vil være villig til å kjøpe Arsenal fra eieren Stan Kroenke.

Nå hevder The Telegraph at den svenske gründeren jobber sammen med Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira, tre store Arsenal-legender, om å legge frem et bud for å kjøpe klubben.

- Klar til å legge inn bud

The Telegraph skriver at om Ek får kjøpt Arsenal vil Henry, Bergkamp og Vieira returnere til klubben som en del av ledelsen. De tidligere spillernes kunnskap om klubben og fansen skal visstnok være uvurderlig for planene til Ek.

Les også: Solskjær toner ned Maguires «j**** idiot-uttalelse»

Ifølge Forbes er Ek god for rundt 4,3 milliarder pund. Svensken, som er en stor Arsenal-fan, skal være klar til å legge inn et bud til Kroenke.

Stan Kroneke sin sønn, Josh, som er en Arsenal-direktør, skal imidlertid i forrige uke insistert på at klubben ikke er til salgs. Men nyheten om Henry, Bergkamp og Vieira sin involvering vil legge et stort press på Kroenke, hevder The Telegraph.

Ek bekreftet sin interesse om å kjøpe Arsenal forrige uke samme kveld som Kroenke ble utsatt for enorme protester utenfor Emirates, som følge av at klubben hadde takket ja til å bli en del av utskjelte Super League.

Kritisk Henry

Arsenal, i likhet med de fem andre engelske klubbene, trakk seg imidlertid raskt fra planene om å bli med i ligaen.

- Som barn i oppveksten har jeg heiet på Arsenal så lenge jeg kan huske. Hvis KSE vil selge Arsenal, vil jeg gjerne kaste hatten min i ringen, skrev Ek på Twitter.

Les også: Hevder Robertson skjelte ut lagkameratene

Twitter-meldingen har fått enorm respons, med over hundre tusen likerklikk og nesten 20 000 retweets.

I et intervju med The Telegraph i helga uttalte Henry at han ikke lenger gjenkjenner Arsenal-laget han elsker og støttet protestene mot Kroenke.

- Denne klubben tilhører fansen. Jeg elsker klubben og vil støtte klubben til jeg dør, men jeg kjenner ikke igjen klubben min og det som nettopp skjedde, med dem som prøvde å bli en del av en liga som ville vært lukket, gir ingen mening for meg, sa Arsenal-legenden.