Hevder Leroy Sané nærmer seg en overgang til Bayern München

PÅ VEI BORT? Leroy Sané blir koblet med en overgang til Bayern München.

PÅ VEI BORT? Leroy Sané blir koblet med en overgang til Bayern München. Foto: David Klein (Reuters / NTB scanpix)

Premier League-mesterne skal være åpne for å slippe 23-åringen i sommer.

20.05.19 22:11

Manchester Citys Leroy Sané skal være svært aktuell for en overgang til tyske Bayern München. Det hevder den tyske fotballavisen Kicker mandag.

Sané har vært en sentral spiller for City siden han kom fra Schalke 04, men i den nylig avsluttede sesongen havnet han litt i skyggen av andre offensive spillere.

Selv om Sané var på banen i totalt 30 ligakamper og scoret ti mål for seriemesterne, måtte han tåle å bli benket ved flere anledninger og manager Josep Guardiola så ut til å foretrekke andre spillere i angrepsrekka enn den hurtige tyskeren.

- Åpen for å la Sané gå

Ifølge Kicker skal Bayern nå være villig til å legge pengene på bordet for tyskeren i sommer og Guardiola skal også være åpen for å slippe ham til gameklubben. Daily Record skriver at City skal ha gitt Sané tillatelse til å diskutere en avtale med Bayern.

Bayern skal ha fulgt Sané i lang tid og spilleren var også aktuell for storklubben i 2016, men den gang hadde Bayern allerede mange alternativer i kantrollene. Dermed ble det i stedet City som fikk tilslag på Sané den sommeren.

Til neste sesong kommer imidlertid både Arjen Robben og Franck Ribery til å være borte fra Bayern, samtidig som Douglas Costa har gått til Juventus siden 2016. Det etterlater Serge Gnabry og Kinglsey Coman som klubbens kantmuligheter.

Klubbpresident Karl-Heinz Rummenigge ønsker et tredje alternativ i rollen.

Dermed blir Sané sett på som en ypperlig forsterkning, hevder Kicker.

Førstevalget skadet

23-åringens kontrakt med City løper ut i 2021 og dermed skal det også være mulig for partene å møtes økonomisk med tanke på en overgang denne sommeren.

Kicker skriver videre at Chelseas Callum Hudson-Odoi skal ha vært en førstevalg i Bayerns jakt på en ny ving, men han skadet seg i vår og blir ute i lang tid.

Dette skal være med på å gjøre Sané til en enda hetere kandidat i München.

Sané kostet rundt 50 millioner euro da han gikk fra Schalke 04 til Manchester City i 2016. Han har spilt 133 kamper for klubben og scoret 39 mål.

Vingen har så langt 19 landskamper for Tyskland og tre scoringer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.