Ifølge den velinformerte BBC-journalisten Simon Stone kommer Jesse Lingard til å forlate Manchester United når kontrakten hans med klubben går ut i juni.

29-åringen, som kun har startet to kamper i Premier League denne sesongen, føler seg sviktet av klubben han har vært i siden 2000, skriver Stone onsdag.

United har en periode tviholdt på spilleren, selv om det har vært stor interesse for ham hos andre klubber og det var ventet at klubbens kommende manager, nederlandske Erik ten Hag, skulle ta en prat med Lindgard om framtiden, men ifølge BBC så er ikke 29-åringen interessert i å ta denne praten med den nye sjefen.

Daily Mail-journalist Chris Wheeler melder om det samme onsdag kveld.

LES OGSÅ: Taus Botheim trener fortsatt med Stabæk: - Må være tålmodig

- Interesse fra storklubber

Stone skriver videre at klubber som AC Milan, PSG og Juventus allerede har vært i kontakt med Lingard om en mulig overgang når kontrakten hans går ut. Fra før har både Newcastle og West Ham vist konkret interesse for midtbanespilleren.

Lingard var på lån i West Ham i deler av forrige sesong og gjorde sine saker meget bra der. Han scoret solide ni mål på 16 kamper for David Moyes' lag.

En av grunnene til at Lingard nå føler seg sviktet av Manchester United, er at han ikke fikk minutter på banen i sesongens siste hjemmekamp på Old Trafford.

United slo Brentford tidligere i uken og spillere som Nemanja Matic og Juan Mata fikk muligheten til å ta farvel med fansen, mens Lingard aldri kom på banen.

LES OGSÅ: Hodgson gir seg etter sesongen

I tillegg skal han ha blitt lovet førstelagssjanser av både tidligere manager Ole Gunnar Solskjær og nåværende sjef Ralf Rangnick, uten at disse lovnadene har blitt innfridd.

29-åringen kom til storklubben da han var sju år gammel. Til tross for at han i mange år har blitt sett på som en spiller med kapasitet til å bidra på førstelaget, har det blitt få sjanser for midtbanespilleren i løpet av de siste årene i klubben.

Forrige sesong spilte han ingen kamper i Premier League for klubben og denne sesongen har han vært på banen i 16 kamper, men altså kun startet to ganger.

La ut melding

I kjølvannet av mandagens kamp mot Brentford, la Lingards bror, Louie Scott, ut en melding på Instagram, der han åpenlyst kritiserte Uniteds behandling av 29-åringen.

LES OGSÅ: Molde-ving ute resten av sesongen

- 20 år med blod, svette og tårer. Fire titler og tre cupfinalemål. Han fikk ikke engang et farvel, skrev broren i en historie publisert på nettsamfunnet.

Selv ønsker spilleren regelmessig spilletid i en ny klubb, for å være videre aktuell for landslaget. 29-åringen har så langt 32 kamper for det engelske landslaget og var involvert i VM-kvalifiseringskamper i september og oktober 2021.

Ifølge Simon Stone skal forhandlingene med to av klubbene som er interessert være svært konkrete, men han avslører ikke hvilke to klubber det er snakk om.

LES OGSÅ: Nyheten før kampstart fikk Roy Keane til å riste oppgitt på hodet. Så fikk han svar på tiltale av United-veteranen (34)

Newcastle forsøkte å hente Lingard så sent som i januarvinduet, men da var ikke engelskmannen sikker på om han ville knytte seg til en klubb som kjempet mot nedrykk i Premier League. Tyneside-klubben er nå på trygg grunn og det er ventet at den nyrike klubben vil satse friskt inn mot neste sesong.