Lionel Messi sjokkerte en hel fotballverden da han i 2021 forlot Barcelona til fordel for Paris Saint-Germain etter 20 år i klubben.

Denne uken publiserte El Mundo en artikkel der de hevder å ha fått innsyn i kravene Messi skal ha kommet med for å bli værende i klubben.

Fotballikonet skal ha krevd en signeringsbonus på omtrent 100 millioner kroner og et eget privatfly som kan frakte familien til Argentina i julen.

Hør Nettavisens fotballpodkast under:

Han skal også ha ønsket en luksuriøs losje på Camp Nou til han og tidligere lagkamerat Luis Suarez, samt en treårig avtale med opsjon på forlengelse.

Les også: Haaland ble grillet og slo tilbake: – Det er for drøye ord

Samtidig skal Lionel Messi ha forlanget en årslønn på 835 millioner kroner, pluss tre prosent i årlig rente.

Fra før skal Messi ha hatt en utkjøpsklausul på over sju milliarder kroner. Denne skal argentineren ha krevd senket til en «ubetydelig» sum på omtrent 100.000 kroner.

Les også: United-stjernen om Solskjærs siste United-mareritt: – Der og da følte jeg at noen måtte beskytte ham

Ifølge El Mundo skal Barcelona ha godtatt samtlige av Messis krav, med unntak av den reduserte utkjøpsklausulen og signeringsbonusen.

Det hele endte med at kontrakten til Messi gikk ut etter 2020/21-sesongen, og at argentineren sto fritt til å velge en ny klubb. Valget falt som kjent på PSG.