Hevder Luka Jovic er klar for Real Madrid

TIL REAL MADRID: Frankfurts Luka Jovic.

TIL REAL MADRID: Frankfurts Luka Jovic. Foto: Uwe Anspach (AFP / NTB scanpix)

Spanjolene må angivelig ut med 60 millioner euro for spissen.

04.05.19 12:48

Det er spanske AS som fredag kveld melder at Real Madrid allerede har fått i orden en overgang for den ettertraktede spissen Luka Jovic fra Eintracht Frankfurt.

Spissen har vært brennhet den siste tiden og scoret blant annet sitt niende mål i Europa League for sesongen i semifinalekampen mot Chelsea torsdag.

AS skriver at Jovic kommer til så skrive under på en seksårskontrakt med storklubben og at Real Madrid må ut med rundt 60 millioner euro for å sikre seg spissen.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

Prislappen tilsvarer rundt 585 millioner norske kroner.

Frankfurt får rundt 48 millioner euro av disse pengene, mens portugisiske Benfica skal ha krav på 20 prosent av summen - rundt 12 millioner euro.

Serberen har blitt koblet med en rekke klubber den siste tiden og i tillegg til Real Madrid, har også klubber som Barcelona og PSG blitt nevnt som mulig destinasjon.

Real Madrid skal imidlertid har sluttført avtalen i løpet av de siste dagene.

Ifølge AS ønsker hovedtrener Zinedine Zidane at Jovic skal kunne være enten en partner eller et alternativ for Karim Benzema på topp for La Liga-klubben.

21-åringen har scoret totalt 26 mål og bidratt med sju assists for Frankfurt på 44 kamper denne sesongen. Han har tidligere vært i Røde Stjerne og Benfica.

Jovic står med fire landskamper for Serbia og har scoret ett mål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.