Hevder Manchester United har lagt inn bud på 16-åringen Hannibal Mejbri

SER MOT FREMIDEN: Ole Gunnar Solskjær og United skal ønske å hente Monacos unge midtbanejuvel.

SER MOT FREMIDEN: Ole Gunnar Solskjær og United skal ønske å hente Monacos unge midtbanejuvel. Foto: Rui Vieira (AP)

Skal være meget interesserte i Monacos supertalent.

16.05.19 16:02

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er klare for å bygge for fremtiden, og skal ha pekt seg ut 16 år gamle Hannibal Mejbri som en mann for fremtiden på den røde delen av Manchester.

Den meget troverdige journalisten Mohammed Bouhafsi skriver på sin Twitter-konto at United har kommet med et kjempebud på den spilleren som tidligere har vært omtalt som et av Monacos absolutt største talenter.

I artikkelen fra RMC, der Bouhafsi er journalist, hevdes det at det pågår en «krig» mellom Monaco og Mejbris familie over en kontrakt som familien ikke mener at er gyldig.

Nettavisen Pluss: Nettavisens Premier league-quiz

Denne kontrakten skal strekke seg helt til 2021, og Monaco står standhaftig på at de har en gyldig kontrakt med spilleren som har landskamper for Frankrikes U16-landslag.

Radiokanalen hevder videre at Manchester United og Mejbri har vært i kontakt over lengre tid, og nå har United kommet med et konkret tilbud til den unge midtbanespilleren.

Dette er ikke første gang Mejbri kobles i forbindelse med United. Unggutten, som også har tilhørighet til Tunisia, ble koblet til United av blant andre Daily Express i januar.

De skriver videre at Mejbris familie har tatt kontakt med advokater i håp om å bryte kontrakten med Monaco, og at spilleren ikke har vært å se på Monaco-treninger de siste tre ukene.

Spilleren ankom fyrstedømmet i august 2018 etter opphold i både Paris FC og AC Boulogne-Billancourt. Han imponerte også under et prøvespill med Arsenal i 2016, men skal ha avslått tilbudet til fordel for Monaco.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

Quiz: Kjenner du igjen fotballspillerne?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.