Da Ole Gunnar Solskjær fikk sparken i fjor, var det tyske Ralf Rangnick som fikk ansvaret for å lede storklubben - i første rekke ut den inneværende sesongen.

Rangnick har ikke fått noen lett start i United og har måttet tåle en del kritikk for flere valg. Resultatene og prestasjonene under tyskeren har heller ikke vært slående.

Ifølge velinformerte Neil Custis i The Sun skal likevel ledelsen i den mektige klubben ha latt seg imponere av det Rangnick har vist i jobben så langt.

Krever CL-plass

Fem seirer fra åtte mulige i Premier League og avansement i FA-cupen er resultater United-sjefene mener viser framgang og er nå villig til å satse videre på veteranen.

LES OGSÅ: Mener Guimarães kan være Premier League-klubbens redning: - Kan nesten garantere det

Ifølge Custis føler toppene i United at Rangnick har fått ro i rekkene og er derfor svært interessert i hva han kan få til i siste del av denne sesongen.

Skulle manageren sikre United en plass blant de fire beste og slik sett kvalifisere klubben til Champions League, kan han ligge godt an til å få jobben permanent.

Det vil da være snakk om en toårskontrakt videre, hevder The Sun-journalisten.

- Utsetter managerjakten

Han skriver videre at 63-åringen er godt i gang med å samle en spillergruppe som skal ha vært splittet under tiden da Solskjær var manager i klubben. Han skal blant annet ha tatt til orde mot noen av klubbens største profiler på pressekonferansene sine.

LES OGSÅ: Anthony Martial klar for ny klubb

Blant annet snakket han åpent og ærlig om situasjonen da Cristiano Ronaldo nylig ble forbannet da han ble byttet ut etter 70 minutter i et møte med Brentford.

Selv om Rangnick altså ble sett på som en midlertidig løsning da han fikk jobben i fjor, skal tyskeren selv ha vært klar på at han ønsker den permanent.

Nå hevder Custis at United-ledelsen heller ikke har noen bråhast med å finne en permanent manager fra og med neste sommer. Folk som Mauricio Pochettino, Brendan Rodgers og Erik ten Haag har blitt koblet med jobben tidligere.

Neville: - Ikke imot det

Tidligere Manchester United-spiller og høylydt ekspert i Sky Sports, Gary Neville, mener at Rangnick som permanent løsning ikke nødvendigvis er så dumt.

LES OGSÅ: Tilskuer arrestert etter flaskekasting i Premier League

- Det som overrasket meg på pressekonferansen hans i forrige uke, var at han var åpen for å bli lengre. I utgangspunktet ble det gjort helt klart at han skulle lede klubben i seks måneder og så ta en rådgiverrolle, sier Neville til egen kanal.

- La oss si at det ikke er noen verdensklassemanagere ledig på markedet, en som kan lede klubben over de neste fire årene og Rangnick har seks gode måneder. Jeg ville ikke vært imot at han ble værende én sesong til, sier Neville videre.

Den tidligere høyrebacken tror det å beholde Rangnick, under de rette forutsetningene, kan gi United handlerom når en åpenbar mulighet byr seg.

LES OGSÅ: Mener Pogba bør skifte klubb: - Man kan se at han ikke er fornøyd

- Hvis, for eksempel, en klassemanager blir ledig på markedet halvveis gjennom sesongen, er det ikke umulig å tenke seg at Rangnick da kan gå videre å ta en rolle høyere opp i systemet og en ny manager overtar etter ham, sier Sky Sports-eksperten.

Manchester United er for øyeblikket oppe på en fjerdeplass i Premier League med sine 38 poeng etter 22 kamper. Rangnick og hans menn har dermed mye i sine egne hender med tanke på å skaffe Champions League-fotball neste høst.