Roma og trener Mourinho trenger en ny venstreback etter langtidsskaden Leonardo Spinazzola (28) pådro seg i EM med mesterlaget Italia.

Samtaler skal derfor ha blitt startet med Mourinhos gamleklubb Manchester United. Mourinho håpet å kunne hente Uniteds andrevalg bak Luke Shaw i posisjonen, Alex Telles (28), på en utlånsavtale ut sesongen.

Det forslaget ble blankt avvist av United, som heller vil selge brasilianeren, ifølge italienske Sky Sport.

Les også: Hevder England-spillere tror kan Kane gå til streik. Spurs-sjefen kommer med klokkeklar melding

Kan havne hos rival

TV-kanalen spekulerer i om Telles isteden kan havne i Inter, som har gjort flere vellykkede handler med Ole Gunnar Solskjærs klubb de siste sesongene. Telles har dessuten spilt en sesong i Inter tidligere, i 2015-2016, på utlån fra Galatasaray.

Også mesterlaget fra Serie A, og den nye treneren trener Simone Inzaghi, jakter forsterkninger. I Inter har man blant annet solgt Achraf Hakimi til Paris Saint-Germain og mistet Ashley Young gratis til Aston Villa.

Uniteds nei til Telles-forespørselen er en ny strek i regninga for Mourinho etter Spinazzolas ubeleilige akillesskade. Den portugiske trenerprofilen har påpekt at han trenger nye spillere for å få sving på prosjektet sitt i Roma.

«Giallorossi» endte bare som nummer sju på tabellen i Serie A sist sesong. Det skilte hele 15 poeng opp til en plass blant de fem beste.

Les også: Vant 1-0 i Mourinhos trenerdebut

- Først kommer jeg til å vente på at det blir sendt noen gaver hit. Jeg håper styret og Tiago Pinto har noen gaver til meg. Det ville vært fint, sa Mourinho til klubbens nettsted, like etter at han begynte i jobben.

- Det vil hjelpe meg, og gi meg den beste sjansen til utvikle spillerstallen i startfasen.

Begrenset «gavedryss»

Mourinho fikk tidligere denne uka sin første «gave» fra Roma-ledelsen, da keeper og landsmann Rui Patrício (33) ankom klubben fra Wolverhampton.

Det er også blitt rapportert at romerne forhandler med Arsenal om å kjøpe fri sveitsiske Granit Xhaka (28). I forkant av EM ble det hevdet at forskjellen på Romas bud og Arsenals priskrav lå på rundt 60 millioner kroner.

Om Roma-treneren får flere betydelige forsterkninger å jobbe med gjenstår å se.

Les også: Lørdagens Premier League-rykter

Trolig er det også en del spillere på vei ut fra Mourinhos tropp i sommer. Sky Sport i Italia hevder portugiseren har gitt så mange som åtte spillere beskjed om å trene andre steder enn på hans økter med laget.

Blant disse skal det være profilerte navn som Justin Kluivert, Pedro, Stevn Nzonzi og Robin Olsen.

PS: Det er ifølge Daily Mail ventet at Manchester United sender et tredje alternativ de har på venstrebacken på utlån kommende sesong. Brandon Williams (20) skal være nær en overgang til Southampton, som har mistet Ryan Bertrand til Leicester.