Gå til sidens hovedinnhold

Hevder Mbappé og Kane er blant Manchester Citys mål på markedet

Engelske tabloidaviser kobler flere av verdens største fotballstjerner til de pengesterke fra Manchester.

Manchester City-manager Pep Guardiola har bortimot tilbakevist sjansene for at Lionel Messi (32) ender opp på Etihad Stadium, tross meldinger om intern uro i Barcelona den siste uka.

Fredag sa katalaneren Guardiola rett ut at han håper Messi blir værende på Camp Nou ut karrieren. 49-åringen har som kjent vært trener for Messi og Barcelona i en svært sukksessrik periode i årene 2008-2012.

Les også: Lørdagens Premier League-rykter

- Det er det jeg ønsker meg. Jeg kommer ikke til å snakke om spillere i andre klubber, men jeg tror han fullfører karrieren der, uttalte Guardiola på pressekonferansen sin fredag før Citys kamp mot West Ham denne helga.

Tenker likevel stort

Tabloidavisene Daily Mirror og Daily Express mener likevel at Manchester City går med store planer om å gjennomføre minst ett gigantkjøp til angrepet i løpet av de neste 18 månedene.

Sommeren 2021 går nemlig kontrakten med storscorer Sergio Agüero (31) ut, og partene har ikke avtalt noen forlengelse. Guardiola har allerede innrømmet at det vil bli umulig å erstatte Agüero.

Ifølge Daily Mirror har personer i Citys klubbledelse begynt å rette konsentrasjonen mot blant andre PSG-angriper Kylian Mbappé (21) og Tottenham-spiss Harry Kane (26) med tanke på en framtidig gigantovergang.

Siden Agüero forventes å returnere til Argentina neste år, er det ifølge avisa godt mulig at Manchester City kommer til å bruke store pengebeløp sommeren 2021.

Samme sted hevdes det at Agüeros landsmann Lautaro Martínez (22) i Inter, som de siste dagene er blitt koblet med både Chelsea- og Manchester United, også er et navn på Guardiolas innkjøpsliste.

Bygger nytt

Før den tid har Manchester City-manageren i tillegg andre posisjoner i laget å tenke på.

Det forventes at City skal forsterke forsvaret i løpet av neste overgangsvindu, samt at Guardiola vil prøve å overtale vingstjernen Leroy Sané (24) til å bli værende hos de lyseblå.

De siste ukene er det blitt rapportert om at flere midtstoppere kan være på vei inn til Etihad, mens Englands John Stones (25) går en usikker framtid i møte.

Langtidsskadde Sané har inntil videre nektet å forlenge med City, og har blitt jaktet på i lengre tid av Bayern München i hjemlandet Tyskland.

Les også

Valnes best på sprintprologen i Falun, samtlige norske videre

Les også

Richard Jolly: Leeds står i fare for å gjenta historien - på den mest «Marcelo Bielsa-måten» mulig

Reklame

- Den beste barbecuesausen vi har smakt

Kommentarer til denne saken